Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Mica Reforma pe larg. Explicatii si probleme – Craiova, 21 ianuarie 2011. Concluzii. Imagini
24.01.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Dolj a organizat in ziua de sambata, 21 ianuarie 2011, Conferinta „Mica Reforma” in colaborare cu Societatea pentru Stiinte Juridice, Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Editura Universul Juridic Bucuresti.

La lucrarile conferintei care s-au desfasurat la Sala Mare a Prefecturii Dolj au participat peste 200 de avocati, magistrati, juristi, profesori si alti invitati care au onorat auditoriul cu prezenta, prezentarile si luarile de cuvant.

In deschidere, au luat cuvantul moderatorul conferintei, Andrei Savescu, prof. univ. dr. Ion Turculeanu, Decanul Baroului Dolj, ec. Eugen Georgescu, Prefectul Judetului Dolj si av. dr. Gheorghe Florea, Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Programul conferintei „Mica Reforma” a continuat cu abordarea tematicii specifice dreptului procesual civil, sustinand prezentari in acest sens, lect. univ. dr. Traian Briciu, Director Executiv INPPA si lect. univ. dr. Claudiu Dinu, Consilier de Stat.

In continuare, a urmat lansarea lucrarii „Tratat de prescriptie extintiva” a domnului Marian Nicolae, conf. univ. dr., Editura Universul Juridic. Au luat cuvantul conf. univ. dr. Lucian Sauleanu, Nicolae Cirstea, Director General Editura Universul Juridic si prof. univ. dr. Sevastian Cercel, prodecanul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii din Craiova. In luarea sa de cuvant, domnul profesor Marian Nicolae a efectuat o prezentare a tratatului lansat si a tematicii dreptului civil raportata la Legea nr. 202/2010.

In ultima parte a conferintei, au sustinut prezentari pe tematica dreptului penal si procesual penal prof. univ. dr. Valerian Cioclei si prof. univ. dr. Anastasiu Crisu.

Tematica de mare actualitate a fost abordata in mod teoretic si practic de lectori si participanti provocand astfel un permanent schimb de opinii care a crescut nivelul profesional al conferintei. Conferinta fost evaluta de Centrul Teritorial Craiova al INPPA cu 12 ore de pregatire profesionala continua pentru avocatii participanti.

>> Imagini

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti