Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Mica Reforma pe larg. Explicatii si probleme – Craiova, 21 ianuarie 2011. Concluzii. Imagini


24 ianuarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Dolj a organizat in ziua de sambata, 21 ianuarie 2011, Conferinta „Mica Reforma” in colaborare cu Societatea pentru Stiinte Juridice, Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Editura Universul Juridic Bucuresti.

La lucrarile conferintei care s-au desfasurat la Sala Mare a Prefecturii Dolj au participat peste 200 de avocati, magistrati, juristi, profesori si alti invitati care au onorat auditoriul cu prezenta, prezentarile si luarile de cuvant.

In deschidere, au luat cuvantul moderatorul conferintei, Andrei Savescu, prof. univ. dr. Ion Turculeanu, Decanul Baroului Dolj, ec. Eugen Georgescu, Prefectul Judetului Dolj si av. dr. Gheorghe Florea, Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Programul conferintei „Mica Reforma” a continuat cu abordarea tematicii specifice dreptului procesual civil, sustinand prezentari in acest sens, lect. univ. dr. Traian Briciu, Director Executiv INPPA si lect. univ. dr. Claudiu Dinu, Consilier de Stat.

In continuare, a urmat lansarea lucrarii „Tratat de prescriptie extintiva” a domnului Marian Nicolae, conf. univ. dr., Editura Universul Juridic. Au luat cuvantul conf. univ. dr. Lucian Sauleanu, Nicolae Cirstea, Director General Editura Universul Juridic si prof. univ. dr. Sevastian Cercel, prodecanul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii din Craiova. In luarea sa de cuvant, domnul profesor Marian Nicolae a efectuat o prezentare a tratatului lansat si a tematicii dreptului civil raportata la Legea nr. 202/2010.

In ultima parte a conferintei, au sustinut prezentari pe tematica dreptului penal si procesual penal prof. univ. dr. Valerian Cioclei si prof. univ. dr. Anastasiu Crisu.

Tematica de mare actualitate a fost abordata in mod teoretic si practic de lectori si participanti provocand astfel un permanent schimb de opinii care a crescut nivelul profesional al conferintei. Conferinta fost evaluta de Centrul Teritorial Craiova al INPPA cu 12 ore de pregatire profesionala continua pentru avocatii participanti.

>> Imagini

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii