Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tribunalul Galati. Arestare preventiva pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave


25 ianuarie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comunicat Tribunalul Galati: „Prin incheierea de sedinta din data de 21.01.2011, data in dosarul cu nr. 716/121/2011, Tribunalul Galati a dispus, in baza disp. art. 149ˆ1 alin. 10,11 C.pr.pen. si art. 148 lit. f C.pr.pen., arestarea preventiva a inculpatelor – Miron Brandusa, Pilat Brigitta, Barhala Aneta, Stanila Mariana, cercetate pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional si inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, prevazute de art. 8 din Legea 39/2003 si de art. art. 215 alin. 1,3,5 C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.pen., pentru o perioada de 29 de zile, cu incepere de la data de 21.01.2011 si pana la data de 18.02.2011, inclusiv, constand in aceea ca, acestea ar fi constituit acest grup infractional cu scopul comiterii infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si ar fi participat la inducerea in eroare a mai multor parti vatamate, cu ocazia intermedierii incheierii unor antecontracte de vanzare-cumparare asupra unor apartamente, si ar fi cauzat prejudicii in valoare totala de 38500 EURO si 1.769.300 lei.

Impotriva incheierii de sedinta mai sus mentionate, inculpatele au declarat  recurs.

Conducatorul Biroului de Informare si Relatii Publice
Purtator de cuvant- Vicepresedintele Tribunalului Galati
Judecator Meleaca Florin”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro