Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
 1 comentariu

Concurs international de procese simulate – Cluj-Napoca, 16-20 martie 2011
31.01.2011 | ELSA Cluj-Napoca

JURIDICE - In Law We Trust

Asociația Europeană a Studenților în Drept (ELSA) Cluj-Napoca va organiza în perioada 16-20 martie 2011, la Hotel Belvedere din Cluj-Napoca, runda regională a ELSA Moot Court Competition 2011.

ELSA Moot Court Competition (EMC2) este un concurs internațional de procese simulate pe spețe din drept comercial international, sub egida World Trade Organisation.

Participanții, studenți la universitățile din Europa vor pleda in fața unui juriu format din colaboratori WTO, personalități ale lumii juridice internaționale. Ediția din acest an va reuni 15 echipe din Europa, din țări precum Anglia, Spania, Ucraina, Lituania, Franța.  Scopul declarat al evenimentului este de a pune față în față teoria studiată cu practica, atât de necesară unui jurist profesionist.

Concursul este unul de prestigiu internațional, iar obiectivul urmărit în cadrul edițiilor trecute a fost acela de a face înțelese mecanismele unui proces și de a promova valorile și responsabilitățile sociale printre studenții Facultatilor de Drept si printre tinerii juriști. Competițiile de acest fel au reprezentat pentru aceștia oportunități de a se face remarcați și de a dobândi cunoștințe noi în această ramură a dreptului, atât de importantă în actualul context al globalizării.

Website: www.emc2.elsa.ro

Sponsori/Parteneri: PR&More, Juridice.ro, Rilandi Soft, Funky BarPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.