Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Fiscalitate, Noutăți legislative
 1 comentariu

Instructiunile privind depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile

1 februarie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 76 din data de 28 ianuarie 2011 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 26/2011 pentru aprobarea Instructiunilor privind depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile utilizand aplicatia EMCS-RO STOCURI.

Declaratiile online privind situatiile achizitiilor si livrarilor de produse accizabile se completeaza si se transmit de catre antrepozitarii autorizati, destinatarii inregistrati si utilizatorii finali, potrivit legislatiei in vigoare, utilizand aplicatia EMCS-RO STOCURI, ce permite operatorilor economici sa creeze, sa modifice, sa vizualizeze si sa caute declaratiile online.

Regulile de completare online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile sunt prevazute in anexele la ordin.

Accesul la aplicatia EMCS-RO STOCURI este acordat de catre Autoritatea Nationala a Vamilor operatorilor economici autorizati sa desfasoare operatiuni cu produse accizabile, in regim suspensiv de accize.

Declaratiile online privind situatiile achizitiilor si livrarilor de produse accizabile se completeaza si se depun, potrivit legislatiei in vigoare, de categoriile de operatori economici la termenele prevazute de lege.

Obligativitatea depunerii online a declaratiilor intervine incepand cu luna martie, pentru luna februarie a anului curent.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică