Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Carti noi aparute la Editura Universul Juridic
02.02.2011 | UNIVERSUL JURIDIC, Dan Marculescu, UNIVERSUL JURIDIC

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Stimati vizitatori ai site-ului juridice.ro, va anuntam ultimele aparitii editoriale:

Raporturile juridice de munca ale cadrelor militare in activitate. Reglementari specifice privind securitatea sociala a acestora

Autor: Dimitrie-Dan Raiciu

Lucrarea, originală prin abordare şi sistematizare a materiei, documentată şi pertinent argumentată în ideile promovate, îmbrăţişează o arie problematică vastă în care analiza juridică se împleteşte fericit şi fecund cu „apelul” la întemeierea istorică a armatei române, la funcţiunile sale în organizarea statală, ca şi la procesul de continuă ameliorare a activităţii, din perspectiva modernizării statului român.

Este meritoriu şi faptul că autorul „echilibrează” analiza teoretică pigmentând-o în mod oportun cu examenul practicii judiciare şi a Curţii Constituţionale.
Apelul constant şi util la legislaţia comparată ca argument de susţinere a unor soluţii promovate are darul de a îmbogăţi demersul întreprins şi de a-i conferi lucrării valenţe teoretice suplimentare.

Este de evidenţiat şi faptul că ne aflăm în prezenţa unei lucrări care este rezultatul unei activităţi profesionale îndelungate, bazate pe experienţe utile pe temeiul cărora a fost construit acest demers ce oferă celor interesaţi soluţii şi viziuni cu valoare de principiu şi cu durabilitate în timp.

Prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu

***

Protectia juridica a drepturilor omului. Editia a II-a

Autor: Nicolae PURDA, Nicoleta DIACONU

***

Buletinul jurisprudentei. Curtea de apel Cluj. Repertoriu anual. Sectia penala si de minori 2009

Drept penal

Drept procesual penal

***

Vă dorim lectură plăcută!

Dan Mărculescu, Director Marketing  UNIVERSUL JURIDIC

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti