« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Editura C.H. Beck: Dreptul proprietatii intelectuale. Caiet de seminar
03.02.2011 | Loredana PELMUSI

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Stimaţi cititori,

Editura C.H. Beck vă aduce în atenţie lucrarea Dreptul proprietăţii intelectuale. Caiet de seminar a doamnei prof. univ. dr. Ligia Dănilă Cătuna şi a domnului Alin Speriusi-Vlad.

nullCaietul de seminare de drept de proprietate intelectuală este un instrument de lucru pentru studenţii facultăţilor de drept şi acoperă atât tematica dreptului de autor cât şi cea a dreptului de proprietate industrială. Materialul structurat după cronologia cursului de drept de autor şi drept de proprietate industriala – apărut la aceeaşi editura sub semnătura prof. univ.dr. Ligia Dănilă –  işi propune să vină în sprijinul celor care studiază această generoasă ramură de drept.

Vă mai recomandăm:

Legislaţia privind organizarea judiciară (actualizat la 20.01.2011). Cod 425

Ediţie coordonată de lect. univ. dr. Traian-Cornel Briciu

nullCulegerea, ajunsă la ediţia a 8-a, este coordonată de lect. univ. dr. Traian-Cornel Briciu şi cuprinde, pe lângă Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, cu ultimele modificări şi completări, şi alte acte normative importante, referitoare la statutul judecătorilor şi procurorilor, Consiliul Superior al Magistraturii etc., precum şi regulamentele de ordine interioară ale instanţelor judecătoreşti şi parchetelor. De asemenea, lucrarea oferă cititorului numeroase note utile, corelaţii legislative, un scurt istoric al fiecărui act normativ etc.

Carte bună!

Loredana Pelmuşi, Editura C.H. Beck

 
Secţiuni: Content, Dreptul proprietatii intelectuale, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD