Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații

Intalnire premier – reprezentantii sindicatelor si patronatelor ref. proiectul Codului Muncii. Partea a doua

3 februarie 2011 | JURIDICE.ro

Premierul Emil Boc s-a intalnit miercuri, 2 februarie 2011, cu reprezentantii confederatilor sindicale si patronale, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Premierul Emil Boc a declarat: „Am facut progrese substantiale in ultimele doua intalniri cu sindicatele. La intalnirea de astazi am cazut de acord asupra a 10 puncte, intr-o intalnire anterioara, la 17 puncte. Deci, in concluzie, am cazut de acord asupra a 27 de puncte pana in momentul de fata, in negocierile Guvern – sindicate – patronate. Mai sunt cateva teme aflate in dezbatere, in discutie si in faza de finalizare, iar una dintre aceste teme se refera si la valabilitatea, respectiv caracterul extins sau mai restrans al contractelor colective de munca. Asupra acestui aspect am convenit ca vom avea o noua intalnire in perioada urmatoare. Deocamdata am ascultat punctele de vedere, pe de o parte, sustinute de Ministerul Muncii, pe de alta parte, de sindicate, de patronate. Nu exista in acest moment un punct unic de vedere, un consens asupra acestei probleme, nici in randul partenerilor sociali, nici intre Guvern si partenerii sociali. In perioada urmatoare vom continua aceasta dezbatere pe marginea acestui subiect, urmand sa iau decizia finala, in urma negocierilor care vor avea loc.”

A se vedea si Intalnire premier – reprezentantii sindicatelor si patronatelor ref. proiectul Codului Muncii

Citeşte mai mult: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică