Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Arbitraj Flux informații

LEAUA & ASOCIATII isi consolideaza echipa cu 4 noi parteneri

3 februarie 2011 | JURIDICE.ro

Leaua & Asociatii a inceput anul 2011 prin consolidarea echipei, promovand 4 noi parteneri. Gina Gheorghe, Marius Grigorescu si Alexandru Stanciu, Senior Associates ai firmei, au fost promovati parteneri. De asemenea, Gheorghe Matei, fost director general al Directiei Generale Juridice din cadrul Ministerului  Finantelor Publice, s-a alaturat echipei de parteneri. Ca urmare a acestor promovari, echipa “Leaua & Asociatii” are in prezent 9 parteneri.

“Ma bucur foarte mult ca echipa noastra avanseaza intr-o noua etapa si le urez mult succes noilor parteneri. Colegii care au fost promovati sunt practicieni valorosi si oglindesc talentul, dedicatia si cunostintele temeinice care ne-au facut capabili sa veghem asupra nevoilor si intereselor clientilor nostri, pe parcursul unor cazuri foarte complexe. De asemenea, sunt onorata de faptul ca domnul Gheorghe Matei, unul dintre cei mai respectati experti in domeniul fiscalitatii s-a alaturat echipei noastre. Sunt convinsa ca toti vor avea o contributie majora la activitatea firmei in beneficiul clientilor nostri”, a declarat Crenguta Leaua, Managing Partner “Leaua & Asociatii”.

Gina Gheorghe si-a construit o reputatie puternica, cu o ampla experienta practica in domeniul consultantei legale din Romania,  in special in finantari internationale din domeniul aviatiei. Este licentiata in drept si economie, avand si doua titluri de master, in drept si economie. Dna Gheorghe este alaturi de “Leaua & Asociatii”  inca din 2005.

Marius Grigorescu s-a alaturat echipei  “Leaua & Asociatii” in anul 2009 si este specializat in litigii si arbitraj. In cei mai bine de 10 ani de profesie jurídica, a acumulat o ampla experienta practica in fata instantelor romane precum si in arbitrajul international privind investitiile, in cadrul unor cazuri complexe de drept civil si comercial.

Alexandru Stanciu este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in drept societar in Romania, cu 10  ani de experienta in domeniu. Dl. Stanciu este de asemenea specializat in dreptul concurentei si dreptul energiei, avand o contributie majora in mai multe proiecte de anvergura in domeniul fuziunilor si achizitiilor interne si internationale,  precum si in diferite privatizari.

Gheorghe Matei detine o experienta de peste 15 ani in domeniul dreptului fiscal atat ca avocat, precum si in calitate de consilier Juridic. Activitatea sa profesionala include participarea la redactarea mai multor acte normative din domeniul financiar si fiscal, precum si reprezentarea in litigii deosebit de varíate specifice acestui domeniu, anterior detinand functia de Director General al Directiei Generale Juridice din cadrul Ministerului Finantelor Publice. Autor a mai multe publicatii de specialitate, in aceasta perioada , Dl Matei isi finalizeaza doctoratul in Drept Fiscal.

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Despre companie:

Leaua & Asociatii este o firma integrata de avocatura care se bazeaza pe profesionalismul, implicarea si flexibilitatea echipei de avocati ce o compune pentru a veni in intampinarea nevoilor fiecarui client – incepand de la negocieri de contracte complexe si pana la rezolvarea litigiilor de inalt calibru. Alaturi de reputatia excelenta in Arbitraj si Litigii, “Leaua & Asociatii” detine o practica recunoscuta in unele din cele mai provocatoare si inovative domenii ale consultantei juridice cum ar fi Aviatie, Constructii -Contracte FIDIC, Fuziuni si Achizitii, Dreptul Mediului sau Finantari Internationale. Dreptul Fiscal este cea mai noua arie de practica dezvoltata de companie fiind deservita de o echipa de profesionisti pregatita sa reprezinte clientii nostri in cele mai bune conditii.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale