Varia
JURIDICE

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen deschide la Cluj cel de-al patrulea birou regional
08.02.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: VARIA (alte surse) | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust Drept Timisoara

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta deschiderea oficiala a biroului sau de la Cluj.

Biroul de la Cluj al NNDKP, format prin preluarea casei de avocatura Cionca Bidiga Godinca, divizia de avocatura a Casei de Insolventa Transilvania SPRL, va oferi servicii de avocatura in domenii precum litigii, insolventa, drept comercial, dreptul muncii, drept administrativ, tranzactii imobiliare.

Echipa locala este coordonata de Cristina Bidiga, care a acumulat experienta in arii precum litigii, dreptul muncii si drept comercial.

Deschiderea noului birou este o decizie strategica esentiala care urmeaza in mod firesc parteneriatului incheiat anul trecut cu colegii de la Casa de Insolventa Transilvania, si care ne ajuta sa eficientizam serviciile juridice oferite clientilor nostri cu activitate in aceasta regiune, precum Nokia sau Bechtel, atat prin reducerea costurilor logistice, cat si prin diminuarea la maxim a timpului de raspuns la solicitarile curente de natura juridica”, afirma Simona Neagu, Partener si coordonatorul biroului de la Cluj.

Intrarea pe piata locala a unor mari companii internationale a constituit semnalul includerii Clujului pe harta oraselor atractive din punct de vedere al avocaturii de business.

NNDKP, a decis sa isi adapteze strategia de deservire a clientilor prin deschiderea de birouri locale in unele dintre cele mai importante orase din tara. „Investitia in birourile teritoriale Timisoara (2003),  Brasov (2007) Craiova (in 2010) si Cluj (2011) a depasit in prezent 200.000 euro, veniturile generate de birourile teritoriale situandu-se in jurul a 8% din cifra de afaceri a firmei”, declara Ion Nestor, unul din Partenerii Coordonatori ai NNDKP.

Pe termen mediu casa de avocatura intentioneaza sa isi continue politica de extindere in tara inceputa in urma cu sapte ani, prin deschiderea unui nou birou regional, la Iasi.

***

Despre Simona Neagu:

Simona este Partener in departamentul de Litigii al firmei si reprezinta clientii in litigii de drept civil, comercial, drept bancar, drept societar, procedura insolventei, dreptul muncii, drept administrativ. Simona  reprezinta clientii in fata tuturor instantelor de judecata, inclusiv Inalta Curte de Justitie si Casatie, precum si in proceduri de arbitraj intern si international. Expertiza ei include si negocierea contractelor FIDIC, inclusiv pentru proiecte de infrastructura. Simona este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si a urmat cursurile Institutului National al Magistraturii.

Despre Cristina Bidiga:

Cristina este Asociat Senior si coordonatorul biroului NNDKP de la Cluj-Napoca, fiind in acelasi timp unul dintre avocatii fondatori ai societatii de avocati “Cionca Bidiga Godinca”. Are o experienta de zece ani in avocatura, fiind specializata in litigii, drept comercial si dreptul muncii. Cristina este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si a urmat mai multe stagii de pregatire in drept si politici europene atat in tara, cat si in strainatate.

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri in Romania si in prezent are o echipa din 145 avocati si consultanti si 75 de angajati, birouri operationale la Bucuresti, Timisoara, Brasov, Craiova si Cluj si ofera servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.

In 2011 firma a fost situata pe prima pozitie in toate ariile de practica cercetate in Romania de ghidul juridic international IFLR 1000, iar in 2010 a fost cea mai bine clasata firma de avocatura din Romania de publicatiile internationale de profil Chambers & Partners (editiile globala si europeana) si The European Legal 500.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.