Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Precizari cu privire la Declaratia-inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari de sanatate aflata in sold la 31 decembrie 2010
10.02.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 101 din data de 8 februarie 2011 a fost publicat Ordinul comun al ministrului sanatatii si presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 86/344 privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 53/25/2011 pentru aprobarea modelului si continutului formularului „Declaratie-inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflata in sold la data de 31 decembrie 2010 si neachitata pâna la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate”

Ordinul elimina prevederea potrivit careia certificatul de atestare fiscala trebuie sa insoteasca Declaratia-inventar care se depune la casele de asigurari de sanatate.

Actul normativ mai stabileste ca datele privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care au claitatea de angajtori, in perioada 2006-2010, aflata in sold la data de 31 decembrie 2010 si neachitata pâna la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali, se transmit Casei Nationale de Asigurari de Sanatate de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Secţiuni: Fiscalitate, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO