Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Popovici Nitu & Asociatii Tax a cooptat-o pe Madalina Cotrut


11 februarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Popovici Nitu & Asociatii Tax are placerea sa anunte ca Madalina Cotrut s-a alaturat companiei ca Senior Tax Consultant, aducand 4 ani de experienta din Big Four Bucuresti.

Madalina este specializata in impozite directe cu precadere in fiscalitate internationala. Ea a colaborat timp de un an cu Institutul pentru Fiscalitate internationala si austriaca, WU (Universitatea de Stiinte Economice si Afaceri, Viena).

Colaborand cu mari firme locale si companii multinationale, Madalina a oferit consultanta fiscala cu privire la structuri si tranzactii, cuprinzand  intreaga gama de activitati corporative, inclusiv proiecte de structurare si eficientizare fiscala, asocieri, consultanta fiscala in diverse tranzactii, proiecte de revizii fiscale si due diligence pentru clienti din diverse industrii.

Madalina este membru al Baroului Bucuresti si al Asociatiei Internationale de Fiscalitate (IFA), fiind si raportorul pentru Romania la Congresul IFA de la Paris din 2011.

Popovici Nitu & Asociatii Tax ofera consultanta juridica si fiscala integrata, la cel mai inalt nivel. Departamentul de Consultanta Fiscala grupeaza 10 consultanti si avocati, acoperind toate ariile de expertiza fiscala.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică