Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Catalin Predoiu: „politicile publice in domeniul Justitiei trebuie sa se bazeze pe expertiza tehnica”


14 februarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, s-a intalnit joi, 10 februarie 2011, cu Cecilia Malmström, potrivit unui comunicat al MJ.

Catalin Predoiu a declarat: „Intalnirea s-a inscris in programul constant de consultari pe care il avem cu Comisia Europeana pe zona de Justitie si Afaceri Interne. Am discutat despre coduri si agenda comunitara. Vom continua reformele. Succesul lor este conditionat de concentrarea eforturilor CSM si ale Parlamentului in aceeasi directie. Ramanem implicati activ in agenda europeana. Vom continua sa sprijinim eforturile Ministerului Public. Agenda ministerului ramane una de ordin tehnic, dar are nevoie de sprijin politic. La randul lor, politicile publice in domeniul Justitiei trebuie sa se bazeze pe expertiza tehnica, spre exemplu in procesul de desfiintare a instantelor fara activitate sau cu volum redus de activitate.”

A se vedea si Intalnirile comisarului european pentru Afaceri Interne in Romania

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică