Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Mediu
CărţiProfesionişti
 

Instructiuni pentru inchirierea plajei Marii Negre
14.02.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 109 din data de 11 februarie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor pentru aprobarea Instructiunilor privind organizarea si desfasurarea licitatiei publice pentru atribuirea contractelor de inchiriere, a Contractului-cadru de inchiriere a plajei Marii Negre si a Listei sectoarelor de plaja libere propuse spre inchiriere pentru sezonul estival 2011.

Instructiunile reglementeaza organizarea si desfasurarea licitatiei pentru inchirierea plajei Marii Negre in scop turistic.

Inchirierea sectoarelor de plaja se realizeaza prin licitatie publica, organizata de Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral.

La licitatie pot participa operatori economici care administreaza structuri de primire turistice, proprietari ori administratori de ansambluri rezidentiale care desfasoara activitati de turism, operatori economici care desfasoara activitati de divertisment, agrement si/sau sportive si autoritati ale administratiei publice locale care pot incheia contracte de inchiriere cu titularul dreptului de administrare a plajelor, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral, pe perioada unui sezon estival sau a mai multor sezoane estivale.

Intructiunile cuprind mentiuni detaliate referitoare la:
– caiatul de sarcini in baza caruia se desfasoara procedura de licitatie;
– garantia de participare la licitatie;
– anuntul licitatiei;
– transmiterea ofertelor;
– componenta si atributiile comisiei de evaluare;
– analiza ofertelor si desemnarea ofertantului castigator pe baza criteriilor de selectie precizate in caietul de sarcini;
– solutionarea contestatiilor;
– semnarea contractului de inchiriere.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.