« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
4 comentarii

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Judecatoria Deva. Ocupare ilegala a unei locuinte. Pericol social”

 1. pompiliu bota spune:

  Presedinta Judecătoriei Deva este supranumită MODERAT. Vezi cazurile celebre Bota, Mischie, Mihuţă. Din păcate pentru ea, MODERAT

 2. luckystar spune:

  „maestrul avocat” o uraste pe doamna presedinte a judecatoriei deva pt. ca l-a condamnat pt exercitarea profesiei de avocat in mod ilegal. daca ar fi facut parte din categoria, ciudata, a magistratilor care tolereaza fenomenul avocaturii clandestine, ar fi laudat-o.
  pana una alta, faptul ca acest magistrat ii condamna pe cei vinovati, demonstreaza ca este un om absolut integru, care isi intelege rolul in societate – acela de a face justitie. cu adevarat, justitie !

 3. pompiliu bota spune:

  Dragă luckystar, din cauza cenzurii nu reiese desfiinţarea tuturor acestor sentinţe. În cazul Mihuţă, Romania a fost condamnată la CEDO!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD