Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Tanar de 24 de ani urmarit international a fost retinut de procurori


21 februarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 18.02.2011 procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au retinut persoana urmarita international Popa Valentin, in varsta de 24 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Vaslui, fata de care autoritatile judiciare din Austria (Parchetul din Leoben) au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea a trei infractiuni de furt calificat (prin efractie a sustras din incinta unei societati comerciale mai multe bunuri – in principal feroaliaje, prejudiciul fiind estimat la 2500 euro), pentru care Codul penal austriac prevede pedeapsa cu inchisoarea pana la 10 ani.

Persoana retinuta va fi prezentata de indata la Curtea de Apel Iasi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmand ca in acest termen sa fie inaintat mandatul european de arestare, tradus in limba romana, pentru a se discuta arestarea preventiva in vederea predarii autoritatilor judiciare austriece.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică