Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Intalnire Emil Boc – Bogdan Manoiu – Teodor Bakonski – Herman van Rompuy


25 februarie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Premierul Emil Boc, Bogdan Manoiu, seful Departamentului pentru Afaceri Europene si Teodor Bakonski, ministrul Afacerilor Externe s-au intalnit joi, 24 februarie 2011, cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, aflat in vizita oficiala in Romania, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Herman van Rompuy a declarat: “Multe lucruri s-au intamplat in Europa si, de asemenea, in Romania. Trebuie sa va felicit pentru munca depusa, este chiar impresionanta, iar unul dintre rezultate este ca v-ati intors la crestere economica. De asemenea, sunt impresionat de munca depusa in domeniul finantelor publice, respectiv, in corectarea deficitului balantei de plati. Suntem constienti ca aceste masuri nu sunt populare, dar ele sunt necesare pentru prosperitatea viitoare.”

Emil Boc a precizat: “Ne preocupa corecta evaluare a Romaniei in procesul de aderare la spatiul Schengen, dat fiind ca noi am finalizat toate demersurile de respectare a cerintelor impuse pe parcursul acestui proces de aderare.

Masurile ce vor fi avute in vedere trebuie sa tina cont de principiile subsidiaritatii si proportionalitatii care constituie fundamentul constructiei europene. Aceste masuri trebuie sa nu afecteze coerenta pietei interne a UE si sa sustina competitivitate.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii