TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Popovici Nitu & Asociatii – lider de piata in Fuziuni & Achizitii
28.02.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Popovici Nitu & Asociatii a fost clasata pe primul loc in Romania in domeniul Fuziuni & Achizitii, dupa numarul de tranzactii incheiate cu succes in 2010, potrivit clasificarilor din domeniu realizate de prestigioasa agentie DealWatch.

Top 10 Firme de Avocatura dupa numarul de tranzactii

Rank Company Deal Value
(EUR mil.)
No. of
Deals
1 Popovici Niţu & Asociaţii 85 18
2 NNDKP 115 10
3 Biris Goran 15 10
4 Musat & Asociatii 584 8
5 Tuca Zbârcea & Asociatii 88 8
6 CMS Group 56 7
7 Kinstellar SCA 182 6
8 DLA Piper 14 6
9 Schönherr 85 5
10 Salans LLP 19 5

Source: DealWatch

In 2010, Popovici Nitu & Asociatii a fost implicata in 18 tranzactii incheiate cu succes si in alte 15 joint ventures si proiecte de restructurare corporativa, in domenii variate, precum Energie, Servicii Medicale, Telecomunicatii si Imobiliar.

Popovici Nitu & Asociatii a consiliat investitori straini si antreprenori locali precum:

  • Auchan Romania cu privire la achizitionarea mai multor proprietati imobiliare;
  • Filasa SAS & Sanafi SAS in legatura cu achizitionarea a cinci parcuri eoliene;
  • Immofinanz in legatura cu un grup de achizitii incluzand achizitionarea unei participatii de pana la 100% in societati care detin Polus Constanta Mall, Euromall Galati si West Gate Craiova Mall;
  • Innova Capital cu privire la achizitionarea Datek Telecom si Rokor Ecostyle;
  • MedLife referitor la achizitionare a 80% din capitalul social al Medis Brasov si a unei societati locale implicate in dezvoltarea unui spital privat;
  • Scop Computers in legatura cu vanzarea a 50,96% din actiuni catre ABC Data.

Implicata in mod traditional in proiecte din sectorul privat si proiecte de investitii straine, Popovici Nitu & Asociatii este recunoscuta de marea majoritate a observatorilor si colegilor ca liderul de piata in Fuziuni & Achizitii.

Firma s-a bucurat in mod constant de recunoastere din partea directoarelor internationale de specialitate pentru activitatea sa tranzactionala. Potrivit Legal 500 EMEA – editia 2010, “clientii apreciaza “abordarea comerciala si pragmatica” a echipei Popovici Nitu & Asociatii, care este binecunoscuta pentru capacitatea sa in activitatea tranzactionala” si „sunt impresionati de feedback-ul rapid asupra oricaror solicitari, de aprecierea echilibrata a riscurilor si de calitatea excelenta a rapoartelor si documentelor tranzactiei”.

Popovici Nitu & Asociatii este unul din principalii jucatori de pe piata serviciilor juridice, activand in principal in tranzactii private in care reprezinta in general interesele corporatiilor internationale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate