Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Filosofia dreptului sau dreptul ca filosofie. Autor: Ion Craiovan


1 martie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 7 martie 2011 (ora 11.00), va avea loc lansarea cartii Filosofia dreptului sau dreptul ca filosofie a prof. univ. dr. Ion Craiovan. Evenimentul va avea loc la Casa Titulescu (Bucuresti, Sos. Pavel Kiseleff nr. 47).

Este o nouă lucrare de excepţie a unuia dintre gânditorii contemporani ai dreptului românesc. Cărţile de drept ale prof. Ion Craiovan sunt pentru mine sărbători ale spiritului. Lumea filosofiei dreptului este o lume mirifică, iar profesorul Ion Craiovan surprinde esenţa substanţei, la confluenţa drept-filosofie şi filosofie-drept.

av. dr. Josif FRIEDMANN-NICOLESCU

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii