Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Avocatura. Profesie sau afacere – Craiova, 18 martie 2011. UPDATE
01.03.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 18 martie 2011, Baroul Dolj si Editura Universul Juridic organizeaza la Craiova (in Sala Mare a Prefecturii) conferinta Avocatura. Profesie sau afacere, cu participarea presedintelui de onoare al UNBR, av. Calin-Andrei Zamfirescu.

Taxa de participare: 25 lei. Inscrieri la sediul Baroului Dolj sau prin virament bancar cont  RO07 RNCB 0134 0416 5590 0001, BCR Craiova, cu mentiunea „Conferinta AVOCATURA 18.03.2011”. In cazul platii prin virament bancar, OP-ul va fi transmis prin e-mail la adresa office@barouldolj.ro.

>> Detalii

UPDATE, 22 martie 2011: Lucrarile acesteia au fost conduse de dl. prof. univ. dr. Ion Turculeanu, Decanul Baroului Dolj, care a subliniat actualitatea temei si necesitatea dezbaterii in contextul dezvoltarii economice si a conturat noile valente in care trebuie exercitata profesia de avocat.

Au participat ca invitati: dl. avocat Ion Predescu, judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, care a schitat evolutia corpului de avocati punand accent pe reputatia si atingerea scopului social al acestora, precum si dl. prof. univ. dr. Horia Diaconescu care a conturat rolul avocatului in actul de justitie. De asemenea, conf. univ. dr. Lucian Sauleanu in materialul sustinut, „Managementul avocaturii: teme actuale si tendinte”, a constat existenta, atat la nivel european, dar si al legislatiei nationale, a unei tendinte de structurare a activitatii avocatilor pe principii si reguli adaptabile contextului actual si necesitatea unui management specific.

Conferinta s-a incheiat cu lansarea de carte a d-nei prof. univ. dr. Bianca Predescu, „Drept international privat – Partea generala”, recenzia fiind asigurata de d-na avocat Monica Livescu,

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti