Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Retinere persoana urmarita international


1 martie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 24 februarie 2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au retinut persoana urmarita international Dumitru Cezar Gabriel,  avand cetatenie romana, in varsta de 25 ani, din municipiul Iasi,  fata de care autoritatile judiciare din Italia (Curtea din Pistoia) au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea mai multor infractiuni (falsificare si folosire de carti de credit falsificate la retragerea unor sume de bani de la bancomate), pentru care Codul penal italian prevede pedeapsa cu inchisoarea de pana la 5 ani .

Din datele transmise de autoritatile judiciare solicitante rezulta faptul ca infractiunile au fost comise in perioada mai-iunie 2010 in localitatea Pistoia.

Persoana retinuta a fost prezentata la Curtea de Apel Iasi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile; propunerea a fost admisa, urmand ca in acest termen sa fie inaintat  mandatul european de arestare, tradus in limba romana, pentru a se discuta prelungirea arestarii preventive si predarea persoanei autoritatilor judiciare italiene.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică