Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Editura C.H. Beck: Procedura insolventei. Culegere de practica judiciara 2006-2009


2 martie 2011 | Loredana PELMUSI, Loredana Pelmusi, C.H. Beck
Secţiuni: Content, Insolvență
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Stimaţi cititori ai Juridice.ro,
Editura C.H. Beck vă prezintă lucrarea Procedura insolvenţei. Culegere de practică judiciară 2006-2009. Volumele I, II şi III – Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România.

nullCulegerea de hotărâri judecătoreşti pronunţate în materia insolvenţei, sintetizată şi comentată, reprezintă o încercare de uniformizare a practicii în domeniul menţionat, urmând a constitui un instrument de lucru pentru judecătorii-sindici, practicienii în insolvenţă şi nu numai.
Lucrarea este organizată după următoarele teme: Deschiderea procedurii; Participanţii la procedură; Administrarea procedurii; Reorganizarea şi Falimentul, inclusiv Lichidarea şi Distribuirea; Închiderea procedurii şi antrenarea răspunderii; Insolvenţa transfrontalieră.
La realizarea culegerii au participat specialişti în domeniu din partea instanţelor specializate, a Buletinului Procedurilor de Insolvenţă şi din rândul practicienilor în insolvenţă.

Vă mai recomandăm:

Buletinul Casaţiei, Nr. 2/2011
Curierul Judiciar, Nr. 2/2011
Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept, Nr. I din 2011

Carte bună!

Loredana Pelmuşi, Editura C.H. Beck

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro