Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
PIPEREA & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Editura C.H. Beck: Procedura insolventei. Culegere de practica judiciara 2006-2009
02.03.2011 | Loredana PELMUSI, Loredana Pelmusi, C.H. Beck

Stimaţi cititori ai Juridice.ro,
Editura C.H. Beck vă prezintă lucrarea Procedura insolvenţei. Culegere de practică judiciară 2006-2009. Volumele I, II şi III – Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România.

nullCulegerea de hotărâri judecătoreşti pronunţate în materia insolvenţei, sintetizată şi comentată, reprezintă o încercare de uniformizare a practicii în domeniul menţionat, urmând a constitui un instrument de lucru pentru judecătorii-sindici, practicienii în insolvenţă şi nu numai.
Lucrarea este organizată după următoarele teme: Deschiderea procedurii; Participanţii la procedură; Administrarea procedurii; Reorganizarea şi Falimentul, inclusiv Lichidarea şi Distribuirea; Închiderea procedurii şi antrenarea răspunderii; Insolvenţa transfrontalieră.
La realizarea culegerii au participat specialişti în domeniu din partea instanţelor specializate, a Buletinului Procedurilor de Insolvenţă şi din rândul practicienilor în insolvenţă.

Vă mai recomandăm:

Buletinul Casaţiei, Nr. 2/2011
Curierul Judiciar, Nr. 2/2011
Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept, Nr. I din 2011

Carte bună!

Loredana Pelmuşi, Editura C.H. Beck


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.