Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Decizia de impunere pentru aplicarea penalitatii prevazute in cazul nerestituirii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera


10 martie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro
Secţiuni: Fiscalitate, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 166 din data de 8 martie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1004/2011 pentru aprobarea modelului si continutului formularului „Decizie de impunere privind aplicarea penalitatii prevazute in cazul nerestituirii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera”.

Actul normativ aproba modelul si continutul formularului „Decizie de impunere privind aplicarea penalitatii prevazute in cazul nerestituirii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera”.

Competenta de a emite „Decizia de impunere privind aplicarea penalitatii prevazute in cazul nerestituirii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera” revine organelor de specialitate ale Administratiei Fondului pentru Mediu.

Decizia de impunere se emite pentru sumele incasate ca urmare a aplicarii penalitatii de 100 euro, echivalenta in lei la cursul de schimb leu/euro al Bancii Nationale a Romaniei valabil la data de 1 mai a anului respectiv, pentru fiecare tona de dioxid de carbon echivalent emisa, platita de catre operatorul sau operatorul de aeronave care nu a restituit certificatele de emisii de gaze cu efect de sera corespunzatoare emisiilor de gaze cu efect de sera generate in anul anterior, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro