Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tribunalul Galati. Opt arestati pentru viol asupra unei minore


10 martie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat Tribunalul Galati: „Prin incheierea din data de 09.03.2011, pronuntata  in dosarul cu nr. 2778/121/2011, Tribunalul a admis propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Galati si a dispus arestarea preventiva a inculpatilor ZANOAGA STEFAN ANDREI si Z.G.A, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de viol, lipsire de libertate in mod ilegal, in forma continuata si complicitate la viol, pentru 30 de zile, incepand cu data de 09.03.2011, pana la data de 07.04.2011, inclusiv, respectiv 20 de zile, pentru Z.G.A, incepand cu data de 09.03.2011, pana la data de 28.03.2011, inclusiv.

Pentru inculpatii TITIRE NONI CRISTIAN, LUPU ADRIAN, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, in forma continuata, instanta a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile, incepand cu data de 09.03.2011, pana la data de 07.04.2011, inclusiv.

Pentru inculpatii BENEDIC GHEORGHE, CRINGANU GHEORGHE, PENGHIS DANIE, SIRGHIE ALEXANDRU, CIOBOTARU GEORGE CATALIN, cercetati pentru savarsirea infractiunii de viol, in forma continuata, instanta a dispus arestare preventiva pentru 30 de zile, incepand cu data de 09.03.2011, pana la data de 07.04.2011, inclusiv.

In fapt, s-au retinut urmatoarele:
– inculpatul Zanoaga Stefan Andrei, impreuna cu alti trei inculpati, respectiv Titire Noni Cristian, Lupu Adrian si Z. G. A., in data de 06.03.2011, ar fi luat cu forta, cu un autoturism, pe partea vatamata C.M.E, minora, conducand-o impotriva vointei ei  la domiciliul lui Zanoaga, unde ar fi lipsit-o de liberate pana in ziua de 07.03.2011, cand aceasta a reusit sa fuga;
– in noaptea respectiva, prin constrangere si profitand de imposibilitatea victimei de a se apara si a-si exprima vointa, cei invinuiti ar fi  intretinut in mod repetat acte sexuale cu partea vatamata, la locuinta lui Zanoaga Stefan Andrei si ar fi pus la dispozitie locuinta personala, asistand la actele sexuale intretinute de ceilalti invinuiti cu partea vatamata minora, lovind sau tinand victima pentru a consimti  sa intretina raporturile sexuale;
– inculpata Z.G.A. ar fi intretinut un act sexual oral cu partea vatamata, participand direct si asistand la actele sexuale savarsite de ceilalti opt invinuiti asupra minorei C.M.E., lovind si tinand victima pentru a consimti sa intretina raporturile sexuale ;
– inculpatii Benedic Gheorghe, Penghis Daniel, Sirghie Alexandru, Cringanu Gheorghe si Ciobotaru George – Catalin, in noaptea de 06 / 07.03.2011, ar fi intretinut in mod repetat acte sexuale de orice natura, prin constrangere, cu partea vatamata minora, acte la care ar fi asistat si alti invinuiti in locuinta inculpatului Zanoaga Stefan Andrei.

Inculpatii au declarat recurs, urmand ca dosarul sa fie inaintat la Curtea de Apel Galati.

Conducatorul Biroului de Informare si Relatii Publice
Purtator de cuvant- Vicepresedintele Tribunalului Galati
Judecator Meleaca Florin”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro