Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Programul de pregatire profesionala pe anul 2011 pentru consultantii fiscali
14.03.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 168 din data de 9 martie 2011 au fost publicate Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 5/2011 pentru aprobarea Programului de pregatire profesionala continua aferent anului 2011 si Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 6/2011 privind convocarea Conferintei nationale anuale a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

I. Programul de pregatire profesionala continua aferent anului 2011 este elaborat de Camera Consultantilor Fiscali in conformitate prevederile Normelor privind pregatirea profesionala continua a consultantilor fiscali si se adreseaza tuturor consultantilor fiscali

Programul de pregatire profesionala continua aferent anului 2011 se va desfasura sub doua forme:
– seminare in salile de curs;
– cursuri in sistem e-learning.

In cadrul Programului de pregatire profesionala continua aferent anului 2011 consultantii fiscali activi trebuie sa efectueze 30 de ore de pregatire profesionala, din care 20 de ore gratuite si 10 ore cu plata, iar consultantii fiscali inactivi, 15 ore de pregatire profesionala, din care 10 ore gratuite si 5 ore cu plata.

Pentru anul 2011, taxa de participare la cursurile de pregatire profesionala continua cu plata este de 200 lei in cazul consultantilor fiscali activi si, respectiv, 100 lei, in cazul consultantilor fiscali inactivi.

II. Conferinta nationala anuala a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania este convocata pentru data de 16 aprilie 2011.

La lucrarile conferintei pot participa consultantii fiscali inscrisi in evidenta Camerei Consultantilor Fiscali care si-au indeplinit toate obligatiile fata de aceasta, la termenele stabilite prin hotarari ale acesteia, respectiv: depunerea declaratiilor cu veniturile realizate din activitatea de consultanta fiscala, achitarea cotizatiilor fixe si variabile, participarea la cursurile de pregatire profesionala continua si achitarea taxei aferente.

Membrii Camerei Consultantilor Fiscali cu drept de vot sunt rugati sa confirme participarea pana la data de 31 martie 2011, pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali sau prin e-mail (conf2011@ccfiscali.ro).

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti