Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Uniunea Nationala a Notarilor Publici despre expertizele in cazul exproprierilor


14 martie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania informeaza cu privire la obligativitatea punerii la dispozitia evaluatorilor, la cerere, a expertizelor intocmite de catre Camerele Notarilor Publici in cazul exproprierilor pentru cauza de utilitate publica, ca a hotarat sa restrictioneze accesul incepand cu data de 05.02.2011.

Motivul: nealterarea acestor date de catre persoane de rea credinta, dat fiind ca aceste expertize sunt utilizate de catre cei care le solicita la fundamentarea valorii terenului expropriat sau a calculului taxei de timbru pentru actiunile la instanta.

Evaluatorii, avocatii, persoanele fizice si juridice etc, pot solicita informatii privind valorile din expertize prin cerere scrisa adresata UNNPR, care sa cuprinda date referitoare la imobil (identificarea acestuia privind: localitatea si judetul), tronson de drum (localitate, judet, cuprinzand X imobile) precum si anul pentru care solicita evaluarea. Cererea va putea fi depusa personal la sediul Uniunii sau va putea fi transmisa prin posta, e-mail sau fax.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro