LitigiiAchiziţii publiceArbitrajBankingConcurenţăDrept civilDrept penalDreptul familieiDreptul munciiExecutare silităFiscalitate
Fuziuni & AchiziţiiInsolvenţăInternetProcedură civilăProprietate intelectualăSocietăţiPentru toate ariile de practică click aici
StudiiOpiniiInterviuri ⁞⁞ RNSJESSENTIALSRubrici de autorRevista revistelor juridiceCitate juridiceLegal DaysLegal FUN
 
JURIDICE
Cariere
LIDER DE PIAŢĂ ÎN DOMENIUL DEŞEURILOR recrutează avocaţi    MUȘAT & ASOCIAȚII is looking for associate lawyers    D&B DAVID și BAIAS recrutează avocat definitiv | Consultanţă    MMO in association with KPMG Legal is seeking for a lawyer | Labour Law    McGREGOR & PARTNERS is looking for a lawyer    SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for an attorney at law | Litigation    STALFORT recrutează avocat | Commercial & Corporate    STALFORT recrutează avocat | Litigation    PORSCHE FINANCE GROUP recrutează colector debite    TROFIN & ASSOCIATES recruits dispute resolution lawyer    VERNON | DAVID is looking for junior lawyers and lawyers    JANTEA & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv    McGREGOR & PARTNERS is looking for an intern    TROFIN & ASSOCIATES recruits a lawyer | Dispute resolution    PELI FILIP recrutează avocat | Real estate    WOLF THEISS recrutează avocat | Litigii & Arbitraj    BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv    MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu DAN LUPAȘCU recrutează avocat | Drept penal    MURAR & ASOCIAŢII recrutează avocați    SAVU | CRISTESCU & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv    PADURARU BONCU GRIGORIU recrutează avocat definitiv    SIOUFAS & COLABORATORII recrutează avocați definitivi    SCHLUMBERGER is recruiting for its legal support centre    VASS Lawyers is looking for junior to mid-level attorneys    REWE ROMÂNIA recrutează avocat / consilier juridic    NOTARIAT PIPERA recrutează consilier juridic    MOORE STEPHENS TOMOSOIU is seeking for associate lawyers    IACOB & ALEXANDRU recrutează avocaţi stagiari    ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS recrutează paralegal    COBUZ & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv    BOGARU BRAUN NOVIELLO & ASOCIAŢII recrutează avocaţi stagiari    PETERKA & PARTNERS is looking for a senior associate    PETERKA & PARTNERS is recruiting an experienced attorney at law
JURIDICE
Evenimente
23 iunie: Acordul de recunoaștere a vinovăției    26 iunie: Evaziunea fiscală. Aspecte controversate de drept penal și drept procesual penal    26 iunie: Chiar vrei să(-ți) vezi dosarul?    29 iunie: DNA Inside. Elemente conceptuale și jurisprudențiale    30 iunie: Retorica și logica juridică în activitatea juristului    4 iulie: Cum folosim în mod eficient PUBLICITATEA MOBILIARĂ. Reglementări, metode juridice și procedee tehnice    5 iulie: Spălarea de bani. Pericole concrete și soluții de prevenire    27 iulie: Abuzul în serviciu. Incriminare, cercetare, sancţionare    7 septembrie: Arbitrajul comercial: noua procedură și examen comprehensiv al soluțiilor pe fond    11 septembrie: Camera preliminară. Examen teoretic și jurisprudențial al posibilităților și rezultatelor    22 septembrie: Ordine și răspundere în dreptul muncii    9 octombrie: Apărarea drepturilor de proprietate intelectuală prin mijloace de procedură civilă    4 octombrie : Interpretarea normelor și actelor juridice    16 octombrie: CYBERCRIME    20 octombrie: Probleme dificile de drept civil (ed. 6). Drepturile personalității și protecția datelor personale. CONFERINȚA VALERIU STOICA    26 octombrie: Probleme și soluții juridice în SPORT    2-6 august 2017: Academia de vară în achiziții publice     15 septembrie: Dreptul comercial și sistemul unității dreptului privat român    27 octombrie: Conferinţa de proprietate intelectuală (ed. 1)    22-25 iunie: Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate pentru Instituții Publice    27 iunie: Atelierul practic de completare în ReviSal    2-8 iulie: Bazele formării profilului de Investigator Financiar European    28 iulie – 27 august 2017: Curs Pregătire Admitere Magistratură și Avocatură. Sesiune intensivă     5-9 iulie: Bune practici în achiziții publice    12-16 iulie: Etică, integritate și măsuri pentru prevenirea și combaterea corupției și evitarea abuzului în serviciu     19-23 iulie: Practica utilizării noii platforme de achiziții publice SICAP prin comparație cu platforma SEAP

Despre noi

JURIDICEJURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice.

Prin JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice promovează în lumea juridică imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere. Activitatea noastră urmărește creșterea rolului argumentului, în defavoarea obtuzității. Depunem eforturi pentru consolidarea în România a respectului față de lege. Ne bucurăm de susținerea celor cu care împărtășim valori: încredere, comunicare, implicare, cunoaștere.

Noi credem că societatea viitorului este pentru oameni activi, inteligenți și moderați. Credem că viitorul a început deja. Promovăm valoarea și cooperarea. Susținem știinta și înțelegerea. Apărăm adevărul. Credem în lege.

JURDICE.ro este o comunitate de profesioniști, nu un spațiu pentru justițiabili.

PARTENERIAT
JURIDICE.ro este în relații de parteneriat și colaborare cu cele mai importante organizații (instituții, organizații profesionale și forme de organizare a unor profesii juridice), cărora le adresăm și pe această cale mulțumirile noastre pentru excelenta colaborare. Aceste legături contribuie la realizarea Politicii JURIDICE.ro.

ȘTIRI
Informăm din surse oficiale. Monitorizăm și publicăm informații provenind de la universități, instanţe, parchete, Ministerul Justiției, alte ministere, Consiliul Superior al Magistraturii, Uniunea Națională a Barourilor din România, barouri, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și o multitudine de alte surse (peste 100). În mod obișnuit pe JURIDICE.ro se publică între 50 și 70 de titluri.

REVISTA DE NOTE ȘI STUDII JURIDICE [RNSJ]
Juriștii publică articole de specialitate pe JURIDICE.ro (în mod gratuit). Prin Hotărârea nr. 17 din 30 aprilie 2009, RNSJ, revista online găzduită de JURIDICE.ro (ISSN 2066-0944), a fost acreditată de către Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) pentru recunoașterea activității publicistice a avocaților ca modalitate de îndeplinire a obligației de pregătire profesională continuă.

MEMBRI [juridice.ro/365#membership]
În cadrul membership-ului de documentare juridică, JURIDICE.ro  reunește profesioniști activi, inteligenți și moderați. Ne bucurăm că suntem împreună!

CATALOG PROFESIONAL [specializari.juridice.ro]
Am evidențiat profesioniștii individuali în pagini special dedicate domeniului juridic / ariei de practică în care își desfășoară activitatea. Cunoașterea ariei de practică permite profesioniștilor să colaboreze între ei, apelând la formele obișnuite de conlucrare profesională, permanentă sau pe proiect. Evidențierea profesiei / ariei de practică nu are semnificația unei specializări profesionale, ci evidențiază sfera de preocupări a profesionistului, aria sa de practică. Astfel, promovarea imaginii avocaților pe JURIDICE.ro  se realizează pentru menținerea notorietății intraprofesionale în domeniile de interes, nu în scopul atragerii de clientelă. JURIDICE.ro nu este un spațiu pentru justițiabili.

ACTIVE LAWYERS [juridice.ro/active-lawyers]
Publicăm pe Active Lawyers comunicatele celor mai importante și interesante societăți de avocatură și vă ținem la curent cu activitatea lor. Comunicatele trebuie să respecte reglementările privind publicitatea profesională a avocaților.

ROMANIAN LEGAL WEEK [rlw.juridice.ro]
Proiectul este adresat vorbitorilor de limba engleză interesați de noutățile din domeniul juridic din România: cercetători și alți străini cu interese de afaceri (deci juridice) în România. Website-ul proiectului este exclusiv în limba engleză și cuprinde sinteza celor mai importante noutăți publicate pe JURIDICE.ro, precum și materiale publicate direct și exclusiv.

CARIERE [cariere.juridice.ro]
Informăm comunitatea profesioniștilor dreptului cu privire la oportunități de angajare publicate (surse publice). Publicăm anunțuri de recrutare active, ușor de cercetat și de promovat, cu o interfață simplă și intuitivă. Cariere este un proiect destinat facilitării găsirii de către organizații a oamenilor capabili să fie de folos prin cunoștințele și eforturile lor.

EVENIMENTE [evenimente.juridice.ro]
Informăm comunitatea profesioniștilor dreptului cu privire la organizarea de evenimente de interes, atât din domeniul juridic cât și din domeniile business și style. În cadrul proiectului Evenimente semnalăm într-o interfață simplă și intuitivă evenimentele interesante și le evidențiem pe cele remarcabile.

CĂRȚI [carti.juridice.ro]
Semnalăm ultimele apariții editoriale din domeniul juridic, cărți de drept apreciate de către editori, de către cititori, de către personalități cu autoritate în lumea juridică și de către noi. Nu ne propunem să punem în discuție cărțile pe care vi le prezentăm, ci doar să vă prezentăm cărți noi. Fiecare carte pe care o găsim interesantă este semnalată într-o pagină de prezentare care cuprinde, de regulă, coperta cărții și felul în care este descrisă de editor/autor.

DEZBATERI JURIDICE [dezbateri.juridice.ro]
Săptămânal, în fiecare zi de luni, începând cu ora 19:30, organizăm dezbateri juridice pe teme de interes pentru profesioniști. În cadrul acestor dezbateri sunt invitați profesioniști cu experiență în ce privește problemele puse în dezbatere. De obicei sunt invitați profesioniști cu profesii diferite, pentru ca problemele discutate să fie abordate din perspective diferite.

CONFERINȚE JURIDICE [conferinte.juridice.ro]
Din anul 2008 organizăm conferințe juridice în cadrul cărora cei mai prestigioși profesioniști apar în fața comunității juridice. Conferințele se bucură de o participare aleasă, fiind cel mai titrat loc de întâlnire și discuții pentru specialiști.

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice. Operator: Juressa.NET.

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Despre noi”

  1. Ovidiu BOUREANU spune:

    Imi permit sa va fac o sugestie: ar fi extrem de utila si practica o versiune pentru mobil a acestui site. Nu stiu ce eforturi implica un astfel de demers insa consider ca macar poate fi adus in discutie.
    Iar o aplicatie pentru android ar fi o minunatie.
    Mult succes in continuare in ceea ce intreprindeti!

  2. Cecilia JABRE spune:

    Va lipseste coordonator proiecte tematice pe doua materii: dreptul muncii si dreptul aigurarilor sociale. Well well well…

Lasă un răspuns

Return to Top ▲Return to Top ▲