Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Adunarea generala a Asociatiei Romane de Stiinte Penale


15.03.2011 | JURIDICE.ro, Dan MARCULESCU
Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 11 martie 2011, la sala de conferinte “Andrei Radulescu” a sediului Uniunii Juristilor din Romania a avut loc adunarea generala a membrilor Asociatiei Romane de Stiinte Penale.

In prezidiul condus de excelenta sa prof. univ. dr. honoris causa George Antoniu s-a prezentat bilantul contabil al anului 2010, precum si descarcarea gestiunii consiliului director. A fost prezentat si raportul comisiei de cenzori ai Asociatiei, alaturi de proiectul de buget al veniturilor si cheltuielilor, prilej cu care s-au adus la cunoostinta si masurile de eficientizare a lucrului in ceea ce priveste Revista de Drept Penal.

Prezentarea programului de activitate pe anul 2011 a revenit domnului conf. univ. dr. Constantin Duvac, care, printre altele, a scos in relief dorinta de a atrage mai multi membri in ARSP, precum si consolidarea relatiilor cu membrii si partenerii pe care asociatia ii are deja. Dupa prezentarea programului de activitate pentru anul 2011, domnul conf. univ. dr. Constantin Duvac a amintit participantilor faptul ca la data de 30 septembrie 2011 va avea loc conferinta cu tema “Intrarea in vigoare a noului Cod Penal si a noului Cod de Procedura Penala – o noua si decisiva etapa a reformei penale in Romania”.

In randul vorbitorilor s-a aflat si prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, care a punctat o mai buna promovare a Revistei in mediul on-line. Totodata a facut referiri si la bugetul Asociatiei alocat pentru filialele nou infiintate.

In finalul sedintei, domnul prof. univ. dr. honoris causa George Antoniu a tinut sa multumeasca celor prezenti in sala pentru prezenta si pentru aportul adus activitatii desfasurate de-a lungul anului, asta nu inainte de a anunta data urmatoarei adunari generale: 9 martie 2012.

Dan MARCULESCU, UNIVERSUL JURIDIC

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti