Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

DLA Piper lanseaza divizia de consultanta fiscala


16 martie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Avand drept busola clientii si nevoile acestora, DLA Piper continua procesul de extindere a gamei de servicii oferite si de consolidare a echipei prin recrutarea a doi experti in consultanta fiscala, punand astfel bazele DLA Piper Tax S.R.L.

Tudor Nedelea s-a alaturat echipei DLA Piper ca tax director si va coordona acest departament. El are o experienta de peste 10 ani in domeniul fiscal, desfasurandu-si anterior activitatea in cadrul PricewaterhouseCoopers Romania. Experienta lui Tudor include implicarea in numeroase proiecte constand in fuziuni si achizitii, planuri de restructurare a afacerilor si analize ale unor probleme fiscale complexe cu  un focus special pe industria farmaceutica si pe cea a bunurilor de larg consum. Tudor este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants, Marea Britanie.

Impreuna cu Tudor, s-a alaturat practicii de taxe din cadrul DLA Piper Romania si Laura Constantin, expert in impozite indirecte. Laura are o experienta de 6 ani, atat in ceea ce priveste legislatia fiscala aplicabila la nivel local, cat si international, fiind specializata in domeniul TVA. De-a lungul timpului, Laura a fost implicata in numeroase proiecte complexe de TVA, precum analiza si optimizarea structurilor de afaceri din perspectiva fiscala, tranzactii in lant, asistenta si reprezentarea unor clienti cheie in fata autoritatilor in cadrul inspectiilor fiscale, audituri fiscale si raportari de TVA. Anterior alaturarii echipei DLA Piper, Laura Constantin a lucrat in cadrul departamentului de taxe indirecte al PricewaterhouseCoopers Romania cat si al PricewaterhouseCoopers Bruxelles, unde a fost detasata in cursul anului 2008 pentru aprofundarea cunostintelor de TVA la nivelul Uniunii Europene.

„Suntem de parere ca urmatorul nivel in consultanta de afaceri este deschis numai acelor firme care sunt in masura sa ofere servicii complete si integrate in domeniul juridic si fiscal. Astfel, prin imbinarea expertizei noastre fiscale cu vasta experienta in domeniul juridic a echipei de avocati din DLA Piper, vom putea pune la dispozitia clientilor nostri opinii mult mai practice si analize privite din mai multe perspective, aducand acestora un beneficiu concret”, declara Tudor Nedelea.

„Prin lansarea practicii de consultanta fiscala din Romania, DLA Piper isi demonstreaza consecventa in strategia de a oferi servicii complete clientilor sai in sustinerea afacerilor acestora. Exista sinergii puternice intre avocatura si consultanta fiscala, iar Tudor si Laura sunt pentru noi o alegere perfecta in explorarea acestora”, a declarat Marian Dinu, Country Managing Partner al DLA Piper Romania.

Grupul international de consultanta fiscala din DLA Piper este format din peste 250 de avocati si economisti din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii.

***

1. DLA Piper Romania ofera consultanta juridica si fiscala clientilor sai provenind dintr-o gama larga de sectoare economice.
2. DLA Piper este o organizatie internationala cu peste 3.500 de avocati in 70 de birouri din 29 de tari.
3. Din birourile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, avocatii sai pot oferi consultanta intr-o gama larga de probleme juridice pentru clienti locali, regionali sau internationali.
4. DLA Piper a fost premiat pentru „Realizari Deosebite” la Premiile Legal Business 2010 si este pe al treilea loc din punct de vedere al venitului in Legal Business Global 100, editia 2010.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii