« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

PeliFilip. Rata de succes a litigiilor in 2010
16.03.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

PeliFilip anunta o rata generala de succes de 92,5% a litigiilor administrate de catre echipa ei specializata in Litigation &  Dispute Resolution in anul 2010.  O analiza pe cateva dintre tipurile de domenii in care activeaza casa de avocatura indica o rata de succes de 95,2% in zona de Corporate (inclusiv Capital Markets), 94,4% in Real Estate si 83,3% in litigii de Dreptul Muncii.

„Suntem si ramanem o firma focusata in principal pe apropierea de client si pe calitatea serviciilor pe care le prestam. In aria Litigiilor, prin natura mai palpabila a rezultatelor imediate, putem realiza si o analiza cantitativa a calitatii pe care o promovam si generam. Este inca un indicator ca preocuparea noastra este corecta: reputatia noastra este generata si consolidata de siguranta pe care o conferim si de beneficiul pe care fiecare client si-l poate apropria prin munca noastra”,  declara Francisc Peli, partener PeliFilip.

Practica de Litigation & Dispute Resolution este formata din 7 avocati aflati sub coordonarea lui Catalin Alexandru, avocat cu o vasta experienta atat in cazuri de arbitraj intern si international, cat si in litigii de taxe, litigii comerciale si civile.

“Echipele de proiect sunt alcatuite din avocati de litigii, carora li se alatura insa colegi specializati in domeniile de practica relevante fiecarui litigiu in parte (Corporate, Commercial, Real Estate, Employment etc.). Ne-am optimizat pozitia in domeniul litigiilor prin imbinarea mai multor specializari relevante pentru fiecare client.  In acest mod asiguram maximum de expertiza in toate problemele importante”, afirma Catalin Alexandru.

Avocatii PeliFilip

Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, proprietate imobiliara, concurenta, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii. Echipa PeliFilip este implicata in unele dintre cele mai importante tranzactii de pe piata din Romania, fiind compusa din 36 de avocati, dintre care 5 sunt parteneri.

Clientii PeliFilip

Echipa PeliFilip a fost aleasa de companii multinationale si clienti locali in calitate de consultant intr-o varietate de domenii, cum ar fi petrol, gaze naturale si energie, infrastructura, industrie auto, servicii financiare, imobiliare si constructii, asigurari, telecomunicatii si farmaceutice.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD