Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Rezultatele campaniei AMR „Magistratii alaturi de voi!”
16.03.2011 | JURIDICE.ro

Asociatia Magistratilor din Romania a dat publicitatii astazi, 16 martie 2011, rezultatele campaniei „Magistratii alaturi de voi!”, campanie prin care a initiat strangerea de fonduri necesare pentru organizarea actiunilor de ajutorare a celor loviti de inundatiile survenite in vara anului 2010, potrivit unui comunicat al AMR semnat de prof. univ. dr. Mona Maria Pivniceru, presedintele AMR si Monica Maroiu, Director Executiv al AMR.

Au avut loc urmatoarele actiuni de sprijinire a persoanelor din zonele sinistrate in urma apelului lansat de AMR la sfarsitul lunii iunie 2010, la care au raspuns atat magistratii, cat si alte categorii profesionale juridice:

– 5 iulie 2010, Asociatia Magistratilor din Romania a organizat trei transporturi de alimente, apa potabila si obiecte de prima necesitate in localitatile Sucevita (jud. Suceava), Dorohoi (jud. Botosani) si Doljesti (jud Neamt). Actiunea s-a desfasurat cu sprijinul Crucii Rosii Romania, cu participarea doamnei Mona Pivniceru, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania si a doamnei Petronela Nasaudean, Presedinte al Tribunalului Salaj, precum si un numar impresionant de magistrati voluntari de la instantele din zonele afectate, intre care domnul judecator Doru Bunduc – presedinte al Tribunalului Suceava, judecator Gabriela Baltag – Tribunalul Neamt, presedinte al filialei AMR Neamt, judecator Doina Murariu – Tribunalul Neamt, judecator Vasile Baltag – Tribunalul Neamt, judecator Iulia Paisa – Judecatoria Piatra-Neamt si judecator Maria Raducu – Judecatoria Piatra-Neamt

– 14 iulie 2010, AMR a realizat un al patrulea transport de alimente, apa potabila si obiecte de prima necesitate in localitatea Ceatalchioi (jud. Tulcea). De asemenea, actiunea a beneficiat de sustinerea Crucii Rosii Romania, a Ministerului Public, a domnului Iulian Albaceanu, sef sector Pardina, din cadrul Inspectoratului Politiei de Frontiera Tulcea, precum si de participarea doamnei Mona Pivniceru, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Presedinte al Asociatiei Romane a Magistratilor, a doamnei procuror Ramona Bulcu, procuror sef in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, membru in Consiliul Director al AMR, a domnului judecator Viorel Vasile – Tribunalul Braila, presedinte al filialei AMR Braila si membru in Consiliul Director al AMR, a doamnei judecator Daniela Vicol – Tribunalul Braila, a doamnei judecator Lenuta Mocanu – Tribunalul Braila.

– in perioada august-octombrie 2010, pe baza contributiilor voluntare ale magistratilor, ca si ale altor categorii profesionale din sistemul judiciar si beneficiind de implicarea directa a domnului judecator Doru Bunduc, presedinte al Tribunalului Suceava, Asociatia Magistratilor din Romania a finantat constructia casei familiei sinistrate Damian, Marian si Eugenia, parinti a cinci copii, in satul Voivodeasa, comuna Sucevita (jud. Suceava).

Asociatia Magistratilor din Romania multumeste tuturor celor care, prin contributia lor financiara si prin sprijinul direct acordat, au raspuns apelului la solidaritate lansat de AMR, facand astfel posibile actiunile de ajutorare a celor afectati de inundatiile din vara anului 2010.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Rezultatele campaniei AMR „Magistratii alaturi de voi!””

  1. Eva ANDREESCU spune:

    felicitari oamenilor judecatori care s-au implicat in sustinerea campaniei

    vad insa ca doar magistratii din partea de Nord au fost activi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.