JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Adresa noua de email a AMR pentru magistrati

16.03.2011 | JURIDICE.ro

Asociatia Magistratilor din Romania a dat publicitatii miercuri, 16 martie 2011, faptul ca a pus la dispozitia judecatorilor si procurorilor o noua adresa de email contact_amr@yahoo.com, la care acestia vor avea posibilitatea sa transmita sesizari cu privire la problemele pe care le intampina in activitatea profesionala, astfel incat AMR sa poata actiona in consecinta, facand demersurile legale, potrivit unui comunicat al Asociatiei.

Demersul se inscrie in realizarea obiectivelor AMR, intre care contribuirea, prin toate mijloacele legale, la inlaturarea oricaror ingerinte in activitatea organelor de justitie, la realizarea independentei magistratilor si a supunerii lor numai legii; promovarea libertatii si demnitatii profesiei si apararea statutului magistratilor in statul de drept si a independentei justitiei fata de celelalte puteri ale statului; promovarea conceptiei potrivit careia puterea judecatoreasca este separata de celelalte puteri ale statului, egala cu acestea si isi indeplineste atributiile proprii prin instantele judecatoresti (art. 6 lit. a, b, c din Statutul AMR).

Potrivit comunicatului, toate sesizarile transmise de catre magistrati pe adresa Asociatiei vor fi tratate cu deplina confidentialitate.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan