Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Adresa noua de email a AMR pentru magistrati

16.03.2011 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Asociatia Magistratilor din Romania a dat publicitatii miercuri, 16 martie 2011, faptul ca a pus la dispozitia judecatorilor si procurorilor o noua adresa de email contact_amr@yahoo.com, la care acestia vor avea posibilitatea sa transmita sesizari cu privire la problemele pe care le intampina in activitatea profesionala, astfel incat AMR sa poata actiona in consecinta, facand demersurile legale, potrivit unui comunicat al Asociatiei.

Demersul se inscrie in realizarea obiectivelor AMR, intre care contribuirea, prin toate mijloacele legale, la inlaturarea oricaror ingerinte in activitatea organelor de justitie, la realizarea independentei magistratilor si a supunerii lor numai legii; promovarea libertatii si demnitatii profesiei si apararea statutului magistratilor in statul de drept si a independentei justitiei fata de celelalte puteri ale statului; promovarea conceptiei potrivit careia puterea judecatoreasca este separata de celelalte puteri ale statului, egala cu acestea si isi indeplineste atributiile proprii prin instantele judecatoresti (art. 6 lit. a, b, c din Statutul AMR).

Potrivit comunicatului, toate sesizarile transmise de catre magistrati pe adresa Asociatiei vor fi tratate cu deplina confidentialitate.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week