Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Tuca Zbarcea & Asociatii continua programul de selectie a studentilor si absolventilor de drept
18.03.2011 | Cristina CODREA

JURIDICE - In Law We Trust

Saptamana viitoare, la palatul Facultatii de Drept, avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii vor prezenta studentilor si absolventilor Facultatii de Drept oportunitatile de angajare in cadrul firmei.

Tuca Zbarcea & Asociatii anunta continuarea programului anual de selectie a studentilor si absolventilor de drept. Astfel, toti cei interesati de oportunitatile de practica si stagiatura oferite de firma sunt asteptati luni, 21 martie, la ora 11:00, Amfiteatrul nr. 4 din cadrul Facultatii de Drept (Universitatea din Bucuresti), pentru o prezentare sustinuta de doi dintre avocatii asociati ai firmei.

Studentii si absolventii de drept vor avea astfel ocazia de a afla detalii despre ce presupune munca de avocat, care sunt asteptarile firmei in aceasta etapa a vietii lor profesionale, precum si detalii despre pachetul de compensatii si beneficii aferent.

„Activitatea intr-o firma de avocatura specializata in consultanta de afaceri presupune multa munca in echipa, profesionalism si promptitudine in relatia cu clientii. Din acest punct de vedere, este foarte important ca studentii care isi doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu sa inteleaga modul de lucru si exigentele specifice, sa dobandeasca abilitati practice, toate acestea servind dezvoltarii profesionale ulterioare”, a declarat Cornel Popa, avocat asociat si coordonatorul programului „Cariera ta nu este in criza in aceasta vara”.

Conform acestuia, toti cei care vor efectua stagiul de practica la Tuca Zbarcea & Asociatii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu mediul de lucru avocatial, fiind integrati unei echipe de specialisti in diverse domenii ale dreptului iar la finalul perioadei de practica vor putea opta pentru continuarea activitatii in cadrul firmei.

***

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii: Cu o echipa formata din 90 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, dintre care 21 sunt parteneri, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania.

In luna septembrie 2010, Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat formalizarea unei relatii de cooperare strategica cu firma de avocatura Turcan & Turcan, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului „Firma de Avocatura a Anului” in ultimii patru ani si desemnata „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala” de catre Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), pentru performantele inregistrate in anul 2009, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

De asemenea, firma a fost desemnata cel mai bun angajator in categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10” – in cadrul studiului anual al Aon Hewitt.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.