Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații

Tuca Zbarcea & Asociatii continua programul de selectie a studentilor si absolventilor de drept

18 martie 2011 | Cristina CODREA

Saptamana viitoare, la palatul Facultatii de Drept, avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii vor prezenta studentilor si absolventilor Facultatii de Drept oportunitatile de angajare in cadrul firmei.

Tuca Zbarcea & Asociatii anunta continuarea programului anual de selectie a studentilor si absolventilor de drept. Astfel, toti cei interesati de oportunitatile de practica si stagiatura oferite de firma sunt asteptati luni, 21 martie, la ora 11:00, Amfiteatrul nr. 4 din cadrul Facultatii de Drept (Universitatea din Bucuresti), pentru o prezentare sustinuta de doi dintre avocatii asociati ai firmei.

Studentii si absolventii de drept vor avea astfel ocazia de a afla detalii despre ce presupune munca de avocat, care sunt asteptarile firmei in aceasta etapa a vietii lor profesionale, precum si detalii despre pachetul de compensatii si beneficii aferent.

„Activitatea intr-o firma de avocatura specializata in consultanta de afaceri presupune multa munca in echipa, profesionalism si promptitudine in relatia cu clientii. Din acest punct de vedere, este foarte important ca studentii care isi doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu sa inteleaga modul de lucru si exigentele specifice, sa dobandeasca abilitati practice, toate acestea servind dezvoltarii profesionale ulterioare”, a declarat Cornel Popa, avocat asociat si coordonatorul programului „Cariera ta nu este in criza in aceasta vara”.

Conform acestuia, toti cei care vor efectua stagiul de practica la Tuca Zbarcea & Asociatii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu mediul de lucru avocatial, fiind integrati unei echipe de specialisti in diverse domenii ale dreptului iar la finalul perioadei de practica vor putea opta pentru continuarea activitatii in cadrul firmei.

***

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii: Cu o echipa formata din 90 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, dintre care 21 sunt parteneri, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania.

Arbitraj comercial

Servicii JURIDICE.ro

Interviuri JURIDICE.ro

Evenimente juridice

In luna septembrie 2010, Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat formalizarea unei relatii de cooperare strategica cu firma de avocatura Turcan & Turcan, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului „Firma de Avocatura a Anului” in ultimii patru ani si desemnata „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala” de catre Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), pentru performantele inregistrate in anul 2009, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

De asemenea, firma a fost desemnata cel mai bun angajator in categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10” – in cadrul studiului anual al Aon Hewitt.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Citeşte mai mult despre , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale