Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Mandat european de arestare. Retinere urmata de arestare cetatean roman


17 martie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 16.032011, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi cu sprijinul politistilor din cadrul IPJ Vaslui au dispus retinerea numitului Bujor Vasile Catalin, cetatean roman, de 36 de ani, din Vaslui, pe numele caruia autoritatile judiciare belgiene (Curtea de Apel Antwerp) au emis un mandat european de arestare.

Acesta a fost condamnat de Curtea de Apel Antwerp-Belgia, la o pedeapsa privativa de libertate de 10 ani inchisoare pentru comiterea unui numar de 137 fapte de furt, fapte comise impreuna cu fratele sau. Bunurile sustrase – bijuterii, bani, echipamente video, erau imediat valorificate prin revanzare catre terte persoane.

Instanta de judecata a admis propunerea de procurorilor si a admis arestarea preventiva pentru 29 de zile urmand ca in acesta perioada autoritatile judiciare belgiene sa trimita garantiile necesare in vederea predarii persoanei arestate.

Pentru aceleasi fapte, fratele susnumitului a fost arestat preventiv la data de 18.10.2007 si a fost predat autoritatilor judiciare belgiene pentru executarea pedepsei privative de libertate.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică