Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Badea Clifford Chance isi intareste departamentul de Finance & Capital Markets


18 martie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de avocatura de business Badea Clifford Chance anunta consolidarea echipei de Finance&Capital Markets prin recrutarea avocatului Costin Sandu.

Costin Sandu are 31 de ani si s-a alaturat echipei Badea Clifford Chance in luna februarie. Este specializat in domeniul serviciilor financiare, piete de capital, valori mobiliare si administrare de active, acumuland si experienta in aria fuziunilor si achizitiilor, precum si in cea corporate. Costin vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Membru al Baroului Bucuresti din 2005, Costin Sandu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2004 si, in 2005, un program de master in Drept Privat General in cadrul Universitatii Montesquieu – Bordeaux IV. Anterior, Costin a lucrat in cadrul a doua dintre firmele de avocatura de top din Romania.

Departamentul Finance&Capital Markets, coordonat de Daniel Badea, managing partner al Badea Clifford Chance, are in prezent peste 20 de avocati.

Printre clientii Badea Clifford Chance in domeniul financiar se numara BCR, BRD, ING, Deutsche Bank, HSBC, CitiBank si Unicredit.

Clifford Chance a deschis un birou în Bucureşti în iunie 2006. Entitatea opereaza sub numele Badea Clifford Chance şi a fost implicata în mod constant în tranzacţii complexe de împrumuturi sindicalizate, finantari, restructurări, emisiuni de eurobonduri şi de acţiuni pe pieţe internaţionale de capital, instrumente financiare derivate, achiziţii de companii de către investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructură şi autostrăzi, investiţii imobiliare etc.

Badea Clifford Chance are in prezent o echipa formata din 50 de avocati, dintre care trei parteneri (Daniel Badea, Nadia Badea si Perry Zizzi). Firma ocupă locul intai în topul firmelor de avocatură din România pe 2010 la secţiunea Banking & Finance în cele mai recente ediţii Legal 500 şi Chambers and Partners Global.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii