Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
3 comentarii

Ghidul privind procedura de selectie a candidatilor pentru promovarea la Inalta Curte


21 martie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Plenul CSM a adoptat joi, 17 martie 2011, Hotararea nr. 160 de aprobare a Ghidului privind procedura de selectie a candidatilor pentru promovarea in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat al Consiliului semnat de presedintele Horatius Dumbrava.

Sunt prevazute pentru promovare doua etape: prima se desfasoara in fata unei comisii formate din judecatori ai Inaltei Curti, care evalueaza si verifica activitatea profesionala, finalizata cu un raport privind evaluarea profesionala a candidatului si o recomandare adresata CSM-ului. A doua etapa consta in sustinerea unui interviu in fata Plenului CSM care, tinand seama si de evaluarea profesionala, precum si de recomandarea Inaltei Curti, va hotari in final asupra promovarii.

Ghidul reprezinta un obiectiv promovat in campania pentru alegerea actualilor membrii si asumat cu prioritate de Consiliul Superior al Magistraturii, beneficiind de sustinere integrala din partea sistemului judiciar.

Judecator Elena Carcei de la Sectia comerciala a Inaltei Curti a trimis Plenului CSM urmatorul punct de vedere.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică