Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Bostina & Associates Financial Consulting selectat intr-un consortiu de Ministerul Turismului pentru consultanta in evaluarea de proiecte


21.03.2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

SC Boştină & Associates Financial Consulting SRL în asociere cu OVE ARUP & PARTNERS International  Ltd. şi SC Avensa Consulting SRL, a fost selectată în urma procedurii de atribuire organizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului să încheie un Acord cadru privind prestarea de servicii de consultanţă în domeniul evaluării de proiecte.

Obiectul contractului este prestarea de servicii de evaluare tehnică şi financiară a cererilor de finanţare depuse pentru Axele Prioritare 1-5 din cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, în vederea sprijinirii Autorităţii de Management  şi a Organismelor Intermediare pentru îmbunătăţirea calităţii proiectelor propuse spre finanţare.

„Activităţile vor viza evaluarea din punct de vedere tehnic şi financiar de proiecte depuse în cadrul axelor 1-5 din cadrul POR, efectuarea de analize tehnice şi economico-financiare privind modul de întocmire al bugetului, evaluarea din punct de vedere al admisibilităţii proiectelor din cadrul axei 1, elaborarea de opinii asupra contestaţiilor depuse de către solicitanţii de finanţare cu privire la procesul de evaluare tehnică şi financiară, acceptate de către AMPOR, elaborarea de puncte de vedere” precizează Aura Bănică, cea care coordonează departamentul „Finanţări din cadrul „Boştină & Associates Financial Consulting”.

Echipa de experţi cu care SC Boştină&Asociates  a participat în cadrul procedurii de selecţie are în componenţă experţi evaluatori în domeniile: tehnic, economic, eficienţă energetică, dezvoltare durabilă, servicii sociale/egalitate de şanse, marketing, planificare urbană, conform solicitării autorităţii contractante.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a mai încheiat un acord-cadru similar privind prestarea de servicii de consultanţă în domeniul evaluării de proiecte şi cu consorţiul S.C. ERNST & YOUNG S.R.L. – AGRICONSULTING EUROPE S.R.L.

Despre BAFC: Boştină & Associates Financial Consulting [BAFC] este unul dintre liderii de pe piața de consultanţă pentru obținerea de finanţări nerambursabile. Boştină & Associates Financial Consulting face parte din Grupul de Consultanţă Boştină, care oferă servicii intergrate de consultanţă juridică – prin casa de avocatură Boştina & Asociaţii; consultanţă contabilă – prin Boştină Accounting & Fiscal Consulting; consultanţă în domeniul proprietăţii industriale – prin Boştină & Associates Industrial Property.  De la înfiinţare, în 2004, compania s-a dezvoltat constant,  valoarea finanţărilor europene atrase în anul 2008 fiind  de aproape 200 milioane RON.  Boştină & Associates Financial Consulting este acreditată SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2000), SR EN ISO 14001: 2005 si OHSAS 18001:2007.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti