Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Trimiteri in judecata pentru evaziune fiscala


22 martie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații, Sistemul judiciar

Luni, 21 martie 2011, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a facut public faptul ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Mures au dispus, la data de 16 martie 2011, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatei FEHER ESTERA sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Potrivit unui comunicat al PICCJ, in calitate de administrator al unei societati comerciale, in perioada septembrie 2009 – mai 2010, a retinut de la angajati, fara a vira in cel mult 30 zile de la scadenta, sume reprezentand impozite si contributii cu retinere la sursa. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se cifreaza la valoarea de 18.619 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Targu Mures.

La 3 martie 2011, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatei MATEI MIHAELA – CHETI sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

In perioada septembrie 2009 – martie 2010, in calitate de administrator al unei societati comerciale, inculpata a retinut de la angajati, fara a vira in cel mult 30 de zile de la scadenta, sume reprezentand impozite si contributii cu retinere la sursa. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este in cuantum de 6.145 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Sinaia.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică