Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

DLA Piper isi consolideaza pozitia pe piata de avocatura din Cehia
22.03.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content
JURIDICE - In Law We Trust

DLA Piper îşi întăreşte poziţia pe piaţa din Europa Centrala prin extinderea biroului din Praga cu doi parteneri, Pavel Marc şi Jakub Adam, alături de echipele lor. Cei doi parteneri au lucrat anterior pentru compania austriacă de avocatură Wolf Theiss din Praga.

Pavel şi Jakub aduc echipei DLA Piper experienţa lor vastă în arii de practică precum corporate, fuziuni şi achiziţii, drept bancar, finanţări, energie şi imobiliare. În plus, ei vor oferi consultanţă clienţilor vorbitori de limba germană prin deschiderea unui departament dedicat.

“Este o extindere foarte importantă pentru operaţiunile nostre în Republica Cehă, dar şi pentru practica noastră în zona Europei Centrale şi de Est. Aceşti avocaţi sunt profesionişti reputaţi în ariile lor de expertiză şi au participat la un număr semnificativ de tranzacţii importante în domenii precum corporate, finanţări , energie şi imobiliare, atât în Republica Cehă cât şi în regiune. Suntem foarte bucuroşi să îi avem alături de noi pe Pavel şi Jakub, împreună cu echipele lor, şi suntem nerăbdători să lucrăm cu ei şi să extindem prezenţa DLA Piper pe piaţa cehă”, declară Peter Valert, Country Managing Partner DLA Piper în Republica Cehă.

“Extinderea echipei este un pas care demonstrează angajamentul nostru faţă de piaţa din Praga, completează strategia noastră regională şi ne permite să dezvoltăm o platforma din ce în ce mai performantă prin care să oferim cli enţilor noştri din toată Europa servicii la un nivel înalt”, adaugă Ulrich Juengst, partener coordonator al DLA Piper pentru Europa Centrală şi de Est (Regional Managing Partner).

  1. DLA Piper este o organizaţie internaţională cu peste 3500 de avocaţi în 71 de birouri din 29 de ţări. Din birourile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, avocaţii noştri pot oferi consultanţă într-o gamă largă de probleme juridice pentru clienţi locali, regionali sau internaţionali.
  2. DLA Piper Prague LLP este o companie internaţională de avocatură de top activă în Republica Cehă din 1992. DLA Piper este şi membră a panelului legal din cadrul gigantului ceh care furnizează energie ČEZ.
  3. DLA Piper a fost premiat pentru „Realizări Deosebite” la Premiile Legal Business 2010 şi este pe al treilea loc din punct de vedere al venitului în Legal Business Global 100, ediţia 2010.
  4. Pentru a afla mai multe detalii despre DLA Piper şi serviciile noastre, vă rugăm să accesaţi www.dlapiper.com.
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti