« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

NNDKP clasata de Chambers Global 2011 pe primul loc pentru al optulea an consecutiv
22.03.2011 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost clasată, pentru al optulea an consecutiv, pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de publicaţia juridică internaţională Chambers and Partners, ediţia globală (Chambers Global). NNDKP, singura casă de avocatură care a reuşit această performanţă, este pe primul loc în domeniile Drept bancar şi finanţări; Drept societar şi fuziuni şi achiziţii; Insolvenţă / Restructurare şi Litigii.

În ultimii ani NNDKP a fost cea mai bine clasată firmă din România în topurile celor mai apreciate publicatii juridice internaţionale precum  Chambers Global, Chambers Europe, The European Legal 500 şi IFLR 1000.

Chambers and Partners este recunoscut drept unul din cele mai obiective instrumente de cercetare şi măsurare a pieţei avocaturii la nivel mondial. De aceea, îmi exprim satisfacţia faţă de această nouă confirmare a leadership-ului nostru profesional. NNDKP a fost preocupată în primul rând de  calitate şi excelenţă în serviciile juridice, iar clasamentele ghidurilor juridice ne recunosc în fiecare an aceste eforturi, plasându-ne  în mod constant în vârful ierarhiei caselor de avocatură din România”, afirmă Ion Nestor, unul din Partenrii Coordonatori ai NNDKP.

Chambers Global este una din publicaţiile juridice reper pentru piaţa de avocatură internaţională, ce alcătuieşte anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicţie. Evaluările si clasamentele sunt întocmite în urma unor ample discuţii şi interviuri cu clienţii, cu firmele de avocatură şi competitorii acestora. Cercetările efectuate de Chambers Global acoperă toate jurisdicţiile importante din lume, printre care şi România şi au la bază criterii precum calitatea asistenţei juridice în aceste arii de practică, relaţia cu clientii (‘client service’), complexitatea, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile oferite.

În 2011 NNDKP a fost de asemenea singura casă de avocatură situată pe prima poziţie de un alt ghid juridic internaţional, IFLR 1000, în toate ariile de practică cercetate in Romania: Drept societar şi fuziuni şi achiziţii; Drept bancar; Finanţări de proiecte; Pieţe de capital.

***

Clasamentele Chambers Global 2011 pot fi vizualizate accesând:
Banking&Finance
Corporate/M&A
Dispute Resolution
Restructuring/Insolvency

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 145 de avocaţi şi consultanţi şi 75 de angajaţi.

În 2011 firma a deschis un nou birou regional, la Cluj-Napoca, prin preluarea casei de avocatură Cionca Bidiga Godinca, divizia de avocatură a Casei de Insolvenţă Transilvania SPRL, pentru a deservi cât mai bine clienţii din zona Ardealului. Tot la începutul acestui an firma a continuat politica de promovări interne, numind încă doi parteneri, pe Luminiţa Dima, coordonatorul practicii de dreptul muncii şi pe Radu Damaschin, în cadrul departamentului de litigii.

În ultimii nouă ani NNDKP a primit numeroase recunoaşteri şi distincţii din partea celor mai prestigioase publicaţii internaţionale de specialitate, care au clasat firma în mod constant pe primele poziţii în aproape toate domeniile de practică cercetate în România.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.