Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

CMS Cameron McKenna LLP: numarul unu in Europa Centrala si de Est


24.03.2011 | Cristina CODREA
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

CMS Cameron McKenna LLP s-a situat pe prima pozitie in cel mai recent raport Bloomberg M&A Advisory League Tables pentru 2010 in Europa Centrala si de Est (ECE) (dupa numarul tranzactiilor).

Conform Bloomberg, CMS a incheiat in regiune 34 de tranzactii in 2010, cu o valoare totala de 2,44 miliarde de dolari.

Tranzactiile semnificative recente includ consultanta pentru MetLife cu privire la un acord de achizitionare a ALICO (American Life Insurance Company).

Echipele transfrontaliere din Bulgaria, Cehia, Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia si Ucraina au asistat acest client important in finalizarea acestei tranzactii semnificative. Recent, CMS a furnizat servicii de consultanta si pentru Mid Europa Partners, una din cele mai mari firme cu capital privat concentrata pe achizitii in ECE, cu privire la achizitionarea Zabka Polska, detinatoarea celor mai mari magazine (Zabka) din Polonia, de la Penta Investments. Aceasta a fost una din cele mai mari achizitii de pe pietele secundare in Polonia.

Gabriel Sidere, Managing Partner al Biroului din Bucuresti, a declarat:

„Clasamentul Bloombeg pentru Europa Centrala si de Est este o recunoastere oficiala a succesului pe care CMS il are in regiune. Suntem o firma de avocatura care propune clientilor un mix unic de expertiza juridica locala, sustinuta la nivel international de o retea performanta de birouri regionale, care ne permit sa putem gestiona tranzactii deosebit de complexe, in mai multe jurisdictii in acelasi timp, la cel mai inalt nivel de profesionalism si performanta. CMS este un partener performant si de incredere, la nivel regional, iar acest raport reconfirma rolul nostru de leader in serviciile de asistenta juridica in Europe Centrala si de Est.”

Helen Rodwell, Partner and Head of CEE Corporate practice a adaugat:

„Suntem un consultant de incredere cand vine vorba de tranzactii de fuziuni si achizitii in regiune. Reteaua noastra de birouri din regiunea ECE este mai extinsa decat a oricarei alte firme de avocatura, oferindu-ne o pozitie strategica de top pentru a ne deservi clientii.”

Bloomberg M&A Advisory League Tables sunt clasamente ale companiilor de consultanta pentru fuziuni si achizitii. Tabelele prezinta cei mai importanti consultanti financiari si juridici in functie de mai multe tipuri de tranzactii, regiuni si sectoare ale industriei. Datele privind clasamentele cuprind fuziuni, achizitii, dezinvestiri, spin-offs, debt-for-equity swaps (convertirea datoriilor), joint ventures, plasamente private de capital comun si valori mobiliare convertibile si componenta de injectare de numerar a recapitalizarilor, in conformitate cu standardele Bloomberg.

In prezent, CMS are birouri in Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Kiev, Moscova, Praga, Sofia si Varsovia. CMS ofera o intelegere locala profunda a aspectelor juridice, fiscale si de afaceri si furnizeaza servicii orientate catre clienti printr-o strategie comuna executata la nivel local in 28 de jurisdictii, cu 56 de birouri in Europa Centrala si de Vest si nu numai.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro