Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
4 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Un avocat solicita UNBR demararea procedurii pentru infiintarea Baroului Ilfov
24.03.2011 | JURIDICE.ro

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii astazi, 23 martie 2011, adresa formulata de avocatul Serban Lovin, coordonatorul SCA Lovin si Asociatii din Baroul Bucuresti prin care solicita a se proceda la efectuarea demersurilor necesare infiintarii Baroului Ilfov, avand in vedere estimarea Ministerului Justitiei privind functionarea Tribunalului Ilfov incepand de la 1 mai 2011.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Un avocat solicita UNBR demararea procedurii pentru infiintarea Baroului Ilfov”

  1. Pompiliu BOTA spune:

    Monitorul Oficial 98 din 7 februarie 2011:

    Art. 1. – (3) Constituirea si functionarea de barouri in afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire si de inregistrare ale acestora sunt nule de drept.

  2. Elena DAVIDESCU spune:

    Un demers laudabil!

  3. Multumesc pentru sfatul dvs „avizat”, exact in acest sens este demersul meu, infiintarea Baroului Ilfov in cadrul U.N.B.R. si nu in „afara legii”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.