Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Pentru ca putin inseamna mult: 2% pentru ELSA Bucuresti
28.03.2011 | ELSA Bucuresti

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Vreţi să susţineti educatia juridică non-formală, fără să vă coste nimic? Vreţi să sprijiniţi tinerii  jurişti în dezvoltarea lor?

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către ELSA Bucureşti, asociaţia europeana a studenţilor în drept, şi dumneavoastră puteţi contribui la dezvoltarea tinerilor cu poţential ridicat din România!

-> Ce înseamnă 2%?

2%  este acea reglementare prin intermediul căreia contribuabilii persoane fizice pot alege să redirecţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală.

-> Cum se procedează?

Dacă înregistraţi doar venituri din salarii, completaţi doar formularul 230.

Dacă înregistraţi venituri din alte surse – din chirii, profesii liberale, activităţi comerciale etc – completaţi formularul 200.

În cazul în care vă regăsiţi în ambele categorii, vă rugăm să completaţi ambele formulare.

Formularele trebuie completate de mână şi pot fi depuse fie personal, fie ni le puteţi expedia nouă prin scrisoare recomandată, la sediu – Blvd. Mihail Kogălniceanu, nr 36-46, sala 24, sector 5, Bucureşti, la care să ataşaţi adresa Administraţiei Financiare la care să le trimitem.

Datele asociaţiei sunt:

Nume: Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept ELSA – Grup Local ELSA Bucureşti

IBAN: RO22 RNCB 0090 0005 3608 0001

CIF: 12930996

-> Până când?

Formularele pot fi depuse până la data de 15 mai.

-> De ce să ajutaţi?

Pentru că este simplu, eficient şi…nu în ultimul rând, pentru că nu vă costă nimic să ne sprijiniţi în atingerea scopului ELSA, acela de a pregăti temeinic tinerii jurişti – se redirecţionează de la bugetul de stat 2% din impozitul pe venit plătit deja în anul precedent.

Mulţumim pentru sprijinul acordat şi nu uitaţi că, pentru noi… puţin înseamnă mult!

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti