Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Exceptii de la masurile de reducere a cheltuielilor publice


30 martie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro
Secţiuni: Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 207 din data de 25 martie 2011 a fost publicata Legea nr. 33/2011 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 55/2010 privind unele masuri de reducere a cheltuielilor publice.

Legea aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 55/2010 privind unele masuri de reducere a cheltuielilor publice, cu urmatoarea modificare:

– se includ in categoria exceptiilor de la prevederile referitoare la reducerea cu 50% a consumului de carburanti, activitatile de interventie desfasurate de politia locala, in oricare dintre formele de organizare prevazute de Legea politiei locale nr. 155/2010 si formatiunile civile de pompieri.

De asemenea, legea mai stabileste ca, prin exceptie de la normativele de cheltuieli privind dotarea cu autoturisme si consumul lunar de carburanti prevazute de Ordonanta Guvernului nr. 80/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, autoritatile locale vor putea achizitiona numarul necesar de autovehicule pentru functionarea politiei locale, in oricare dintre formele de organizare prevazute de Legea politiei locale nr. 155/2010.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro