Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Lideri pentru Justitie – Sinaia, 24-27 martie 2011. Cum a fost
30.03.2011 | JURIDICE.ro, Laurentiu PETRE

JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 24-27 martie 2011 a avut loc la Sinaia a doua sesiune de training din cadrul celei de-a doua editii a programului Lideri pentru Justitie.

Tema sesiunii a fost “Team Leading and Team-work. The Tale of I Do vs. We Do”.

Evenimentul a fost structurat in urmatoarele sectiuni:

> Presentation: Building trust while you lead : (Speaker: Mihai Selegean)

> Training: The secret of teamwork: inspiration and motivation (Trainer: Marian Stas)

> Workshop: Team-leading. Situational leadership (Trainer: Mihai Dragoi)

Urmatoarea sesiune se va desfasura la Brasov in perioada 7-10 aprilie si va avea ca tema “Leaders for justice – decision making and change management. The art of sound choices”.

***

Lideri pentru Justie reprezinta un proiect al Programului Statul de Drept in Europa de Sud-Est derulat de Fundatia Konrad-Adenauer impreuna cu Dan Stoica, vicepresedinte al Societatii pentru Justitie.

Scopul principal al programului de leadership il reprezinta formarea unui grup de tineri angajati care sa inteleaga importanta valorilor si a integritatii si care sa fie pregatiti pentru promovarea principiilor statului de drept si a intaririi acestora prin intermediul muncii lor.

Obiectivele acestui program sunt instruirea unor tineri juristi talentati in a deveni adevarati lideri in domeniul lor, inzestrarea acestora cu abilitati esentiale de leadership, management, precum si cu informatii de substanta cu privire la principiile democratiei, ale statului de drept, ale justitiei in general si nu in ultimul rand cu cele de etica profesionala. Tinerii selectionati vor fi implicati in proiecte individuale si de grup pentru a avea o intelegere practica asupra a ceea ce inseamna sa fii un adevarat lider.

Rezultatul acestui program de leadership va consta in instruirea sustinuta a celor 20 de tineri juristi. Ne dorim ca prin participarea la acest program studentii sa-si modifice atitudinile si conduita, sa-si dezvolte aptitudinile de lideri, dar si capacitatile si modalitatile de actiune si sa devina astfel adevarati agenti ai schimbarii. Nu in ultimul rand, acest program urmareste crearea unei retele nationale de tineri profesionisti in domeniu si contributia la intarirea organizatiilor juridice din societatea civila.

Pentru Juridice.ro, Laurentiu PETREPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.