Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Evaluarea rezultatelor cercetarii postdoctorale – Bucuresti, 30-31 martie 2011
30.03.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Proiectul strategic ”Parteneriatul universitar in cercetare – un pas inainte spre o scoala postdoctorala a viitorului” se afla intr-o noua etapa de desfasurare, prin intermediul seminarului comun ”Evaluarea rezultatelor cercetarii postdoctorale”, care se va desfasura in perioada 30-31 martie 2011 la Hotelul Epoque din Bucuresti.

Astfel, in data de 30 martie 2011 va avea loc la Hotelul Epoque din Capitala sedinta tehnica cu reprezentantii celor trei institutii de invatamant superior implicate in proiect, urmand ca seminarul propriu-zis sa se desfasoare in data de 31 martie 2011, in aceeasi locatie. Participanti la acest seminar vor fi reprezentantii Universitatii din Craiova, ai Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu si ai Universitatii din Bucuresti.

Astfel, din partea Universitatii din Craiova vor lua parte prof. univ. dr. Edmond Gabriel Olteanu, prof. univ. dr. Razvan Vladimir, prof. univ. dr. Dan Popescu, conf. univ. dr. Narcis Mitu, lect. univ. dr. Cristian Valeriu Stanciu, lect. univ. dr. George Girlesteanu, lect. univ. dr. Robert Bischin si lect. univ. dr. Adrian Barbu Ilie. Universitatea din Bucuresti va fi reprezentata de conf. univ. dr. Flavius Baias, prof. univ. dr. Dana Tofan,  prof. univ. dr. Simina Tanasescu, lect. univ. dr Razvan Papuc si lect. univ. dr. Cristina Zamsa. De asemenea, la seminar vor participa si prof. univ. dr. Ioan Les, prof. univ. dr. Ovidiu Ungureanu, ec. Dorina Benchea, lect. univ. dr. Sebastian Spinei si lect. univ. dr. Laura Maria Craciunean, toti din partea Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

In urma cu un an, la data de 31 martie 2010, Universitatea din Craiova si Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) au semnat contractul de finantare POSDRU/89/1.5/S/61968 a proiectului strategic „Parteneriatul universitar in cercetare – un pas inainte spre o scoala  postdoctorala a viitorului”, proiect castigat prin competitie nationala in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara nr. 1 „Educatie si formare profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.5. „Programe doctorale si post-doctorale in sprijinul cercetarii”.

Proiectul strategic aprobat pentru o finantare nerambursabila de 19.185.485 lei a inceput a fi implementat la data de 1 aprilie 2010 pentru o perioada de 36 de luni, partenerii institutionali in cadrul acestuia fiind Universitatea din Craiova (Beneficiar contract), Universitatea din Bucuresti (Partener 1) si Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (Partener 2).

Obiectivul general al proiectului consta in dezvoltarea rutelor flexibile de invatare pe tot parcursul vietii si cresterea accesului si calitatii formarii continue a cercetatorilor postdoctorat prin furnizarea unor programe postdoctorale de calitate.

Grupul tinta din cadrul proiectului este format din 80 de cercetatori postdoctorat de la nivelul celor trei parteneri institutionali pentru urmatoarele domenii de cercetare postdoctorala: tehnologiile societatii informationale; energie; materiale, produse si procese inovative; mediu; cercetari socio-economice si umaniste.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti