Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Campionatul national de karate la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza
04.04.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Campionatul Naţional de Karate din acest an s-a desfăşurat sâmbătă, 2 aprilie 2011, ora 10.00, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Evenimentul a fost organizat de către Federaţia Română de Karate, prin Comisia Naţională a Sportului Şcolar şi Universitar din cadrul acesteia,  sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

În deschiderea competiţiei, cuvântul a fost luat de către Preşedintele Comisiei Naţionale a Sportului Şcolar – domnul asist.univ.drd. PETRE RĂZVAN, care a subliniat sprijinul acordat de către Federaţia Română de Karate (reprezentată la eveniment de către Secretarul General al Federaţiei – domnul profesor VASILE MANEA). De asemenea, au fost aduse mulţumiri Rectorului Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – domnul cms.şef  IOAN – LIVIU TĂUT, colectivului Catedrei de Educaţie Fizică şi în mod special şefului Catedrei de Educaţie Fizică – domnul cms. şef  TORJE DANIEL.

Comisia competiţiei – din a cărei componenţă au făcut parte arbitrii balcanici şi naţionali, a fost prezidată de domnul MORAR DAN – 6 dan karate-do.

Au participat la concurs reprezentanţii a 16 Universităţi din ţară. Academia de Poliţie a fost reprezentată de studenţii: DOBRE ALEXANDRU (anul I Poliţie) şi ICHIM GABRIEL (anul II Poliţie), care s-au clasat pe locurile III la categoria kumite, studentul Dobre Alexandru obţinând premiul al III-lea şi la categoria kata.

Reprezentanţii Federaţiei Române de Karate s-au declarat încântaţi de organizare, fiind deschişi spre o colaborare şi în viitor cu Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.