Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ICCJ. Vizita a unei delegatii a Curtii Constitutionale din Albania


7 aprilie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat Inalta Curte de Casatie si Justitie: „Marţi, 5 aprilie 2011, reprezentanţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au avut o întrevedere cu o delegaţie a Curţii Constituţionale din Albania, condusă de  preşedintele acesteia, dl. Bashkim Dedja. Din delegaţie au mai făcut parte dna judecător dr. Vitore Tusha şi dna judecător Altina Xhoxhaj, precum şi Excelenţa Sa, dl. Sami Shiba, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Albania, delegaţia fiind însoţită de dl. Petre Lăzăroiu, judecător al Curţii Constituţionale din România.

Delegaţia a fost primită de vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dna judecător dr. Rodica Aida Popa. Din partea ICCJ au mai participat: dna judecător Cristina Tarcea (Secţia Civilă şi de Proprietate Intelectuală), dna. Florentina Guţu, specialist IT (Direcţia Legislaţie, Studii, Documentare şi Informatică Juridică) şi dna magistrat-asistent dr. Simona Cristea, şef al Biroului de Relaţii Internaţionale.

Discuţiile au vizat teme precum competenţa Curţii Constituţionale a Albaniei şi atribuţiile ICCJ privind sesizarea Curţii Constituţionale a României, fiind realizată totodată o prezentare IT a organizării ICCJ şi a aplicaţiei ECRIS 4.

Întrevederea face parte din cadrul vizitelor de curtoazie, delegaţia din Albania aflându-se în ţara noastră la invitaţia Curţii Constituţionale din România.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro