Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Vizita a unei delegatii a Curtii Constitutionale din Albania
07.04.2011 | JURIDICE.ro


Comunicat Inalta Curte de Casatie si Justitie: „Marţi, 5 aprilie 2011, reprezentanţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au avut o întrevedere cu o delegaţie a Curţii Constituţionale din Albania, condusă de  preşedintele acesteia, dl. Bashkim Dedja. Din delegaţie au mai făcut parte dna judecător dr. Vitore Tusha şi dna judecător Altina Xhoxhaj, precum şi Excelenţa Sa, dl. Sami Shiba, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Albania, delegaţia fiind însoţită de dl. Petre Lăzăroiu, judecător al Curţii Constituţionale din România.

Delegaţia a fost primită de vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dna judecător dr. Rodica Aida Popa. Din partea ICCJ au mai participat: dna judecător Cristina Tarcea (Secţia Civilă şi de Proprietate Intelectuală), dna. Florentina Guţu, specialist IT (Direcţia Legislaţie, Studii, Documentare şi Informatică Juridică) şi dna magistrat-asistent dr. Simona Cristea, şef al Biroului de Relaţii Internaţionale.

Discuţiile au vizat teme precum competenţa Curţii Constituţionale a Albaniei şi atribuţiile ICCJ privind sesizarea Curţii Constituţionale a României, fiind realizată totodată o prezentare IT a organizării ICCJ şi a aplicaţiei ECRIS 4.

Întrevederea face parte din cadrul vizitelor de curtoazie, delegaţia din Albania aflându-se în ţara noastră la invitaţia Curţii Constituţionale din România.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate