Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ICCJ. Livia Doina Stanciu la conferinta „Cooperarea judiciara in materie civila si in materie penala”


11 aprilie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comunicat Inalta Curte de Casatie si Justitie: „La data de 28 martie 2011, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dna judecător dr. Livia Doina Stanciu a participat la conferinţa cu tema „Cooperarea judiciară în materie civilă şi în materie penală” ce s-a desfăşurat la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, Luxembourg. Participarea a avut loc la invitaţia Reţelei Preşedinţilor Curţilor Supreme de Justiţie din Uniunea Europeană, coorganizator al conferinţei, la lucrările căreia au fost prezenţi 24 de preşedinţi de curţi supreme din cele 27 membre ale Reţelei Uniunii Europene.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost însoţit la lucrările conferinţei de şeful Biroului de Relaţii Internaţionale, dna magistrat-asistent dr. Simona Cristea.

Prima parte a conferinţei a fost consacrată cooperării judiciare în materie civilă, iar partea a doua, cooperării judiciare în materie penală. Lucrările conferinţei au constat în prezentări realizate atât de judecători ai Curţii europene, cât şi de preşedinţi ai curţilor supreme din UE. Astfel, în materie civilă, au fost susţinute expuneri de către dna judecător prof. univ. dr. Camelia Toader (judecătorul român la CJUE) şi dna judecător Pauline Koskelo, preşedintele Curţii supreme din Finlanda, iar în materie penală au fost făcute prezentări de către dl judecător G. J. M. Corstens, preşedintele Curţii Supreme din Olanda şi dl judecător L. Bay Larsen (judecătorul danez la CJUE).

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro