Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Retinere persoana urmarita international


11 aprilie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 09 aprilie 2011  procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au reţinut persoana urmărită internaţional Bischof Bruno, având cetăţenie austriacă, în vârstă de 44 de ani, faţă de care autorităţile judiciare din Germania (Judecătoria Postdam) au emis la data de 25. 03. 2011 un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni referitoare la regimul comercializării de medicamente, prevăzute în Codul penal  german, Codul fiscal german, Legea privind medicamentele, Legea privind mărcile, pentru care se prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Persoana reţinută a fost prezentată la Curtea de Apel Iaşi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmând ca în acest termen să fie solicitat şi  mandatul european de arestare, pentru a se discuta arestarea în vederea predării persoanei solicitate  autorităţilor judiciare din Germania.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică