Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universul Juridic felicita laureatii Palmes Académiques


12 aprilie 2011 | Dan MĂRCULESCU, Dan MARCULESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Universitaria

În cadrul lunii francofoniei, partenerii români din domeniul dreptului sunt la loc de cinste.

La data de 15 martie 2011, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la reşedinţa Republicii Franceze din Bucureşti, ambasadorul Franţei în România, domnul Henri Paul, a acordat domnilor prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor (Universitatea din Craiova), conf. univ. dr. Flavius Baias (Universitatea din Bucureşti) şi prof. univ. dr. Paul Dinu Vasilescu (Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj), decani al facultăţilor de drept, distincţiile Palmes Académiques în grad de Cavaler. Festivitatea a fost o onoare pentru ambele părţi, momentul consolidând încă o dată legătura strânsă care există între ţara noastră şi „hexagon”.

Prin acordarea acestor distincţii se recunosc contribuţiile exemplare ale domniilor lor în promovarea excelenţei academice şi profesionale în domeniul dreptului, precum şi consolidarea parteneriatului cu Franţa şi îmbogăţirea tradiţiei juridice comună celor două ţări. Ceremonia de premiere a fost organizată în parteneriat cu Asociaţia franco-română a juriştilor.

Cu această ocazie, Editura Universul Juridic îi felicită pe laureaţii premiilor din acest an şi le doreşte şi pe viitor realizări cel puţin la fel de importante ca cele de până acum.

Dan Mărculescu, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică