Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universul Juridic felicita laureatii Palmes Académiques
12.04.2011 | UNIVERSUL JURIDIC, Dan MARCULESCU

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul lunii francofoniei, partenerii români din domeniul dreptului sunt la loc de cinste.

La data de 15 martie 2011, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la reşedinţa Republicii Franceze din Bucureşti, ambasadorul Franţei în România, domnul Henri Paul, a acordat domnilor prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor (Universitatea din Craiova), conf. univ. dr. Flavius Baias (Universitatea din Bucureşti) şi prof. univ. dr. Paul Dinu Vasilescu (Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj), decani al facultăţilor de drept, distincţiile Palmes Académiques în grad de Cavaler. Festivitatea a fost o onoare pentru ambele părţi, momentul consolidând încă o dată legătura strânsă care există între ţara noastră şi „hexagon”.

Prin acordarea acestor distincţii se recunosc contribuţiile exemplare ale domniilor lor în promovarea excelenţei academice şi profesionale în domeniul dreptului, precum şi consolidarea parteneriatului cu Franţa şi îmbogăţirea tradiţiei juridice comună celor două ţări. Ceremonia de premiere a fost organizată în parteneriat cu Asociaţia franco-română a juriştilor.

Cu această ocazie, Editura Universul Juridic îi felicită pe laureaţii premiilor din acest an şi le doreşte şi pe viitor realizări cel puţin la fel de importante ca cele de până acum.

Dan Mărculescu, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti