Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universul Juridic felicita laureatii Palmes Académiques
12.04.2011 | Dan MARCULESCU, Dan MARCULESCU

JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul lunii francofoniei, partenerii români din domeniul dreptului sunt la loc de cinste.

La data de 15 martie 2011, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la reşedinţa Republicii Franceze din Bucureşti, ambasadorul Franţei în România, domnul Henri Paul, a acordat domnilor prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor (Universitatea din Craiova), conf. univ. dr. Flavius Baias (Universitatea din Bucureşti) şi prof. univ. dr. Paul Dinu Vasilescu (Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj), decani al facultăţilor de drept, distincţiile Palmes Académiques în grad de Cavaler. Festivitatea a fost o onoare pentru ambele părţi, momentul consolidând încă o dată legătura strânsă care există între ţara noastră şi „hexagon”.

Prin acordarea acestor distincţii se recunosc contribuţiile exemplare ale domniilor lor în promovarea excelenţei academice şi profesionale în domeniul dreptului, precum şi consolidarea parteneriatului cu Franţa şi îmbogăţirea tradiţiei juridice comună celor două ţări. Ceremonia de premiere a fost organizată în parteneriat cu Asociaţia franco-română a juriştilor.

Cu această ocazie, Editura Universul Juridic îi felicită pe laureaţii premiilor din acest an şi le doreşte şi pe viitor realizări cel puţin la fel de importante ca cele de până acum.

Dan Mărculescu, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.